img-us
  • asc

    Foredragsholder Charlotte Møller-Olesen

  • asc

    Emne Fra krudtugle til kriminel

  • asc

    pris 10000.-

Forældreperspektiv – hvornår gik det galt – røde flag – hvor er hullerne i osten – hvor kan vi gøre det bedre.

Baggrund:

52 år gammel, har tre børn, leder i en a-kasse for akademikere, uddannet i erhvervssprog, har i foråret læste faget retspsykologi på Københavns Universitet. Er vidensperson og dialogmedarbejder i Center for Forebyggelse af Eksklusion. Mentor, oplægsholder og debattør. Medlem af "Netværk for forældre til unge på afveje/bandemedlemmer".

Jeg vil gerne fjerne skammen og stigmatiseringen hos os med børn i det kriminelle miljø, og jeg insisterer på at vi skal have en stemme i debatten. Vi skal have modet til at åbne munden og fortælle hvor vi som familie og samfund kan gøre det bedre.

Jeg har dyrket en del Israels Krav Maga  og boksning i erkendelse af at jeg skal kunne forsvare min familie mod trusler fra min søns "venner". Dette er bare en af mange konsekvenser det har for en familie når et barn er på afveje. 

Hvis du vil høre mig vil du:

Få en indsigt i at kriminelle børn også kan komme fra velfungerende familier (der er dog altid nogle fællesnævnere). Lære lidt om faresignaler, og hvilke konsekvenser det har for en familie. Lære noget om risiko- og beskyttende faktorer (når det er forældregrupper der er publikum), og hvor er det systemet fejler (når det er fagfolk der er publikum).

Foredraget kan udvides med en efterfølgende debat.


Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Helle Laursen Petersen

Jens Dalsgaard

Laila Colding Lagermann

Christian Ryge