img-us
  • asc

    Foredragsholder Peter Bleis

  • asc

    Emne Lever du livet eller lever livet dig

  • asc

    pris 10000.-

Ta´r du livet seriøst, inden det bliver alvorligt…?

Et foredrag med mig handler om at bryde mønstre finde din indre styrke til forandring, hvordan ser jeg mig selv lige nu, og hvor vil jeg gerne hen, er jeg i livet som jeg gerne vi være og hvis ikke, hvorfor? Er jeg den bedste udgave af mig selv lige nu, den bedste ægtefælle, kæreste, chef, kollega, far, mor?

Lever jeg livet til fulde og i nuet eller er jeg passager mens det farer forbi? Tager jeg ansvar for alt, der er mit og bliver jeg på min egen banehalvdel? Vi kan aktivt ændre vores liv og være medbestemmende, og det er lidt sjovere end det der skete for mig nogle år tilbage.

Lørdag den 1. april 2006 kørte min kammerat og jeg galt, en ulykke der næsten slog mig ihjel. Jeg brækkede nakken 4 steder og ryggen 2, og de første 3 døgn var der 5% chance for overlevelse. Jeg lå i koma i 14 dage, før jeg vågnede op til beskeden om lammelse fra halsen og ned samt en udsigt til respirator resten af mit liv. Jeg ville det anderledes og efter 10 måneders sygehus og genoptræning, blev jeg sendt hjem med en krop som langt fra var som før. Jeg fik lært at gå men mine arme blev aldrig mere brugbare og blev derfor erklæret ret så voldsom invalid.

Jeg har idag hjælp 24 timer i døgnet og skal have det resten af mit liv men betyder det at jeg ikke kan have et godt liv? Nej, det kan jeg garantere dig for. Jeg har idag et fantastisk og indholdsrigt liv. Efterfølgende har jeg uddannet mig til coach med egen virksomhed, master i stress og mindfulness, team/ledelse, relationer og sundhed, og har en del klienter. Jeg arbejder med optimering af teams i virksomheder, laver mindfulness i grupper, arbejder som frivillig i organisationen headspace, hvor jeg har samtaler med unge mennesker med ondt i livet. Jeg har holdt foredrag i de sidste 12 år og arbejder altid ud fra mottoet “Man kan hvis man vil”

Et foredrag med mig handler om personlig lederskab, og jeg tager udgangspunkt i ordet “alvorligt” for hvis du ikke tager dig selv seriøst, og handler inden dit liv bliver alvorligt, kan det ende med stress, angst og depression, og det der er værre. Er det nødvendigt at komme helt derud? Nej, det mener jeg ikke, det er, hvis du tager ansvar for dig selv og dit liv, kan du komme det hele i forkøbet. Jeg fortæller råt for usødet hvordan mit liv er idag, og hvordan jeg har vendt en krisesituation til den fantastiske mulighed for at udvikle mig. Og hvis jeg kan, så kan alle andre også, det kræver at vi ser indad, arbejder med os selv, bliver herre i eget hus, og tager ansvar for tanker og følelser, da det er mig, der har tankerne og følelserne og ikke dem, der har mig. For at være i balance skal du tage ansvar, kende dit livsformål, kende dine værdier/dyder, være opmærksom/vågen, have respekt/selvrespekt, lyst/mod, rette indstilling, grundlag til forandring kunne være din tid, da livet som bekendt ikke varer evigt.

Jeg ser dog ingen grund til at man venter til der opstår en krisesituation med at arbejde med sig selv. Hvis der er noget, der skal ændres hvorfor så ikke starte med det samme? Vi lever alle sammen i den samme verden, men vi har hver vores virkelighed, og det er rigtig vigtig at huske på. Vi er alle forskellige.

“Alle går vi rundt og leder som besatte, nogen finder noget & andre sig selv, alle mister noget ingen kan erstatte, andre de går rundt og slår tiden ihjel” Citat C.V. Jørgensen

Jeg syntes det citat siger alt - hvad er det, vi jagter, hvad er det, vi leder efter og hvorfor slår vi tiden ihjel, når tid er det eneste, vi har

Foredraget er en øjenåbner, livsbekræftende, og en sand fortælling om en livsglad mand der slog en alvorlig kolbøtte, og som landede på begge ben igen stærkere end nogensinde før.

Foredraget egner sig til uddannelsesinstitutioner, virksomheder, organisationer, foreninger.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Peter Bleis

Maria Holm

Rhassan Muhareb

Stine Junge Albrechtsen