img-us
 • asc

  Foredragsholder Signe.Grømmebæk

 • asc

  Emne Spiseforstyrrelser

 • asc

  pris 10000.00

 • Du vil blive kontaktet af foredragsholder
  for endelig bekræftelse

When you, like me, have a diagnosis - or are in a state of disturbance. Then you get out. No, I'm joking out. I look thin and turn away from the norm in the eyes of others. I'm sure I \ "YES \", mechanically, I replicate, "I'm totally in favor of that" - I've been told the last 20 years. My brain is sorting it off, so info 'one smokes into one ear and out of the other - quite quickly. It just does not smoke on the billboard. Because even though the lights are lit, the brain of understanding does not need light - it's used to living in the dark.

It's the same when I look into the mirror, the brain of understanding breaks the body, it recognizes the face and does not relate to anything south of the jaw.

Det eneste tidspunkt jeg ikke kan snyde forståelseshjernen, er når jeg ser mig selv på video. Min stemme, min mimik og bevægelse - dér kan min hjerne ikke sakse det forstyrrede væk.

Jeg ANER ikke hvornår min forståelseshjerne tog 100% over, men det er sket - og det er ikke sket pga jeg vil ligne en anden, eller synes tynde og benede kroppe er sexede. Min forstyrrelse er ikke blevet så fast en følgesvend pga mediers påvirken, samfundets krav eller hvad mange måske tror. Nej, min forstyrrelse er en farlig cocktail af at være disponeret genetisk for et lidt sensibelt sind, og et behov for at kunne kontrollere et eller andet på et tidspunkt, hvor min verden smuldrede. Snebolden var lille i starten, og kunne måske have smeltet - hvis jeg var blevet set og hørt dér. Hvis og hvis... ingen skal bebrejdes. Snebolden blev større, og sneen var ikke tøsne, der faldt hele tiden gode fnug, så bolden kunne vokse. Det kunne den fordi temperaturen (mit sind, mine gener) var rigtig til det.

Jeg blev hevet fat i for et halvt års tid siden - af en skøn kvinde, som skrev hun fulgte mig, og som ex-anorektiker synes hun mine tanker var og er så lig hendes. Hun har en skarp tunge, og har et alias hun skriver under. Vi mødtes, og sød musik opstod! Ja, fandeme så. Den drage hun skriver under, så jeg slet ikke - jeg ved ikke om det er fordi jeg har et røntgen blik, eller simpelthen vælger at se dét jeg holder mest af ved hende... men, i hvert fald klikkede vi - og besluttede at vi to kunne give andre et indblik i at være forstyrret. Hun er ex-forstyrret, altså i andres og i lægers øjne - hendes vægt er normal, men spørger man ind til hendes mønstre, så er der stadig en forstyrrelse. Jeg mangler endnu at tage på, så jeg ikke ser forstyrret ud, før jeg ikke forstyrrer andre.


Fordraget vil være ærligt, uden filter og med morbid humor - Selvom emnet er alvorligt skal der være plads til selvironi.

der vil blive taget de helt ærlige betragtninger op som en samtale imellem Signe & Heidi og de svære spørgsmål kommer op som

 

\"Signe, har du tænkt på om nogen vil mene du ikke er tynd nok til at kalde dig AnorekSigne, nu du er aktuel med din bog?\"

 

- Hvad driver en spiseforstyrrelse og hvilke adfærdsmønstre kan forventes når hjernen går i et infantilmode.

 

- Kan spiseforstyrrelser bruges til afpresning af omgivelserne og bliver det en identitet når en anden virker for skræmmende.

 

- Kan spiseforstyrrelser blive en sovepude for empati?

 

- Bliver en spiseforstyrrelse en måde at opnå den omsorg på som den syge mener at mangle og hvad ligger der egentlig i det?

 

- Should society begin to take a slightly different, more consistent behavior towards the sick than to give exactly the compassion that can sustain the affected one?

 

All these thoughts & more.

and there will be room for questions of all degrees - Nothing is taboo or too close to asking!
Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Katrine Koust

Simon-Iversen

Heidi-Asbjørn-Freke

Rhassan Muhareb