img-us
 • asc

  Foredragsholder Torben Wiese

 • asc

  Emne Bryd vanen, bøj fisken – og få succes med forandring

 • asc

  Start Video

 • asc

  pris 0.-

”Det eneste konstante er forandringen” sagde den græske filosof Heraklit - og det har aldrig været mere sandt – forandringerne vælter ind over os.

Dette foredrag lærer jer hvordan I som individer, virksomhed eller organisation kan lære at følge med og endda skabe forandringer i stedet for at sidde og vente. En ting er nemlig sikkert: Verden kommer aldrig til at gå så langsom, som den gør i dag. Men over for forandringerne står vanerne som vores hjerne elsker vaner, fordi den sparer energi for hver vane vi har. Vaner giver dig desuden en følelse af (falsk?) tryghed, for det der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Og det der føles som om det sparer energien, kan faktisk ende med at koste meget mere energi. Fordi vi ikke kan følge med. Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre som vi plejer. Forandringer sker i nu’et.

Ordsproget ”Bøj fisken mens den er frisk” stammer fra Tanzania og betyder ”at være tilstede i nuet”. Det spring der eksisterer mellem fortid og fremtid, er en lille sprække vi kalder nuet. Og når vi formår at være tilstede i det nu, er der en sammenhæng mellem vores følelser, tanker og fysiske handlinger. Når du er tilstede i nuet er du mere effektiv, du er mindre stresset og du har en større arbejdsglæde. Som Vanebryder og Fiskebøjer har du det bedste fundament for at opnå ægte sikkerhed og opnå dine og jeres mål i en travl og forandrende verden og opnå succes på grund af forandringer mere end på trods af forandringer.

Torben Wiese er blandt Danmarks bedste foredragsholdere og er blevet valgt til den 2. mest motiverende foredragsholder i Danmark.

 

Torben Wiese har som en af de mest benyttede undervisere inspireret over 300.000 ledere og medarbejdere. Torben er dobbelt bestseller forfatter til bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk”. Han er desuden kendt fra TV, radio og pressen

 

GENNEM DETTE FOREDRAG LÆRER I:

 

Hvordan nye vaner skaber nye konkurrencemæssige muligheder

Hvilke typer af mål kan I sætte jer og hvordan I hurtigst når dem

Hvordan I hurtigst går fra at være forandringsparate til forandringsskabende

Hvad er det I skal ændre?

Hvor er det I skal ændrer det?

Hvem er det der skal gøre det?

Hvordan får vi os selv til at bryde vaner?

Hvordan får vi organisationen med os?

At alle formår at være tilstede i nuet, reducere stress og travlhed og bruge nu’et på den rigtige måde

At når alle tænker som ledere, bliver alle medansvarlige for hvad der sker

At alle bliver forandringsskabende fremfor kun forandringsparate

 

Gennem foredraget får desuden I en fælles oplevelse af hvad der kræves for at overleve og ikke mindst vinde, i en tid med konstant stigende konkurrence. Ved at lære at blive bedre til at være tilstede i nuet, vil I også lære hvordan I bliver bedre til at fokusere på hvad det er dine kunder, dine kollegaer og ikke mindst, hvad du selv har brug for.

 

”Det eneste konstante er forandringen” sagde den græske filosof Heraklit - og det har aldrig været mere sandt – forandringerne vælter ind over os. Dette foredrag lærer jer hvordan I som individer, virksomhed eller organisation kan lære at følge med og endda skabe forandringer i stedet for at sidde og vente. En ting er nemlig sikkert: Verden kommer aldrig til at gå så langsom, som den gør i dag.

 

Men over for forandringerne står vanerne som vores hjerne elsker vaner, fordi den sparer energi for hver vane vi har. Vaner giver dig desuden en følelse af (falsk?) tryghed, for det der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Og det der føles som om det sparer energien, kan faktisk ende med at koste meget mere energi. Fordi vi ikke kan følge med. Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre som vi plejer.

 

Forandringer sker i nu’et. Ordsproget ”Bøj fisken mens den er frisk” stammer fra Tanzania og betyder ”at være tilstede i nuet”. Det spring der eksisterer mellem fortid og fremtid, er en lille sprække vi kalder nuet. Og når vi formår at være tilstede i det nu, er der en sammenhæng mellem vores følelser, tanker og fysiske handlinger. Når du er tilstede i nuet er du mere effektiv, du er mindre stresset og du har en større arbejdsglæde.

 

Som Vanebryder og Fiskebøjer har du det bedste fundament for at opnå ægte sikkerhed og opnå dine og jeres mål i en travl og forandrende verden og opnå succes på grund af forandringer mere end på trods af forandringer.

 

Lærerigt, inspirerende og sjovt

”Tusind tak for en dejlig formiddag. Det har været lærerigt, inspirerende og sjovt at være i dit selskab.
Vi har fået mange flotte og gode tilbagemeldinger. Så vi er så glade og yderst tilfredse.
Det har givet stof til eftertanke, og heldigvis for det, for det var jo meningen med bringe dig ind på scenen.
Håber at støde på dig i fremtiden til endnu mere berigelse.
Bedste hilsner
Tina Frydenlund”

Region Syddanmark
Børne- og ungdomspsykiatrien Odense

 

Jeg kan helt klart anbefale at booke Torben!

”Vi havde fornøjelsen af at have Torben Wiese til at holde et foredrag ved et firmaarrangement. Torben formåede at give os en indsigt i menneskers vaner, og hvad man kan gøre for at justere på dem, på en utrolig humoristisk og lærerig måde. Jeg kan helt klart anbefale at booke Torben! 😊”

Med venlig hilsen,
Jannie Fløjborg Christensen
Direktionssekretær
Assens Service A/S

 

Vi er meget glade og tilfredse. Virkelig meget!
”Tak for sidst - det var altså en rigtig god dag.
Jeg har kun fået ros omkring dit foredrag.
Vores medarbejdere synes det, du sagde gav god mening (det var meget heldigt 😉) og så var det også sjovt.
Så vi er meget glade og tilfredse. Virkelig meget. 😊”
Best regards,

Jane Bak
Senior Assistant, Air & Sea
Direktionsassistent
DSV Air & Sea Management

 

Spot on and highly recommend

On our international sales conference the theme was growth, passion and customer satisfaction. Torben’s speech was spot on and the feedback was extremely positive. I say Torben is able to provoke, make us see things from another angle, and he creates a lot of energy and good entertainment. Highly recommend him.

Søren Schoubye, Head of Sales Northern Europe, Danfoss

 

You can feel (and hear) his presence from far away

When Torben spoke about habits it was an eye-opener for everyone in the company. We all became more aware of what we do and when we do them. Habits became a hot topic of our days in Portugal. You can feel (and hear) his presence from far away, and for us, that was a really good thing. He kept us awake with his interesting stories.

Jesper Ulsted, CEO, Volaris Group

 

Hvis vi alle bare havde den begejstring…

Mange tak for din motiverende tale på engelsk, på vores årlige it-konference. Formålet for vores konference var medarbejderinvolvering i skabelsen af vores forretningsplan og det var et stort kick-off for alle kolleger for, at lære mere om vaner – og vigtigheden af, at bryde dem. Energiniveauet for alle 230 medarbejdere er steget markant, og i den følgende vurdering din præsentation blev vurderet 4.48 ud af 5 – godt gået! Her er et par af de kommentarer medarbejder: “6 ud af 5. Strålende! Sjovt men også meget relevant tema “, “Selv om jeg allerede har set et væld af motiverende taler, var denne ene både underholdende men også med gode relevante emner. En velkommen tilføjelse til enhver konference. ”, “Mere ligesom dette for som i dag at sparke motivationen i gang. Meget godt.”

Pernille Geneser, CIO, BESTSELLER


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

April Chris

Nynne Bojsen

Rhassan Muhareb

Kenn Vagn Larsen