velkommen til vores

SAMARBEJDS-
PARTNERE

Her har vi samlet en række foreninger og organisationer, der har det samme ønske og de samme grundlæggende værdier, der alle bærer i retning af at kunne gøre noget positivt for andre mennesker, at kunne gøre en forskel, når behovet opstår. Hvis du klikker på et logo, så går du direkte videre til hjemmesiden for den enkelte samarbejdspartner.

VORES PARTNERE

Hos Day Worker fokuserer vi på og prioriterer partnerskaber, som generer værdi på mere end kun én måde.

Værdier som det at være troværdig, at kunne være dedikeret på alle fronter, at have integritet overalt omkring dig og det at handle ansvarligt uanset hvem du arbejder sammen med eller taler med – er et absolut must.

Dernæst – altid at være på udkig efter, hvordan vi kan skabe merværdi for ikke alene os selv, men også vores omgivelser – som kan være dig som kunde eller alle andre relationer, som vi møder.

For det tredje, hvad du gør, er hvad du er. Hvis det er et kald for dig at være jobudbyder, så kan du være partner med os. Hvis det er et kald for dig at have en platform for de bedste og mest interessante foredragsholdere i landet, så er du også velkommen. Det er er vigtigt er, at du vil det så meget, at det handler om at arbejde – men om at være. Så er vi partnere.


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22