img-us
  • asc

    Foredragsholder Torben C-Bohnhardt

  • asc

    Emne Fra rocker til menneske

  • asc

    pris 9500.-

Torben er vokset op i et hjem med massivt omsorgssvigt, hvilket blandt andet fik ham til at søge ind i det kriminelle miljø. Her tilbragte han hele sin ungdomstid, indtil han som 30-årig besluttede sig for at forlade miljøet igen.

Denne periode skulle vise sig at blive den sværeste tid for Torben, da han skulle igennem et identitetsskifte og herved tilegne sig en ny tilværelse uden kriminalitet.

Torben har efter sit exit uddannet sig i både enneagrammet, som omhandler personlighedstyper, og NLP psykoterapi, hvor han har en mastergrad. Med disse uddannelser har i rygsækken har Torben mulighed for at kombinere sin praksisviden med den faglige i det sociale arbejde, han udfører.

I forbindelse med hans indsats har han blandt andet vundet JCIs TOYP-pris og Aarhus Lokalkreds’ ungepris 2017 samt modtaget udmærkelsen Paul Harris Fellow fra Rotary.

HeadON er en forening stiftet i år 2013 af Torben C-Bohnhardt, tidligere udsat ung og senere rocker. HeadONs mission er at motivere og støtte rocker- og bandemedlemmer samt kriminalitetstruede unge til at leve en kriminalitetsfri tilværelse. I HeadON arbejdes der således både med at forebygge kriminalitet samt at hjælpe unge mennesker ud af kriminelle miljøer, så de kan skabe sig en ny identitet og livsvej.

Samtidig holder Torben foredrag for blandt andet skoler, institutioner og erhvervsliv om hans fortid i det kriminelle miljø og hans kamp tilbage til livet igen. Torben har desuden i 2018 udgivet bogen Ctrl+ alt + Delete, der belyser, hvorfor Torben endte i det kriminelle miljø, samt de udfordringer han oplevede i forbindelse med sit exit og identitetsskifte.

Foredraget
I foredraget Fra rocker til menneske beskriver Torben sit tidligere liv som rocker og sin nuværende tilværelse som iværksætter. Herved får publikum et indblik i de udfordringer og den manglende hjælp fra systemet, som Torben oplevede i forbindelse med sit exit.

På sin barske og ligefremme facon fortæller Torben om en utraditionel måde at blive iværksætter på. Som publikum vil du opleve, hvor hurtigt du selv sætter et menneske i en kasse, og hvad der skal til inde i dig for, at du kan give en person en ny chance for at vise, hvem de er.

I foredraget fortæller Torben om nødvendigheden af at ville hjælpe sig selv, før man hjælper andre, om ikke at ligne en typisk iværksætter, og hvordan man kan hjælpe andre, selvom man har en helt anderledes baggrund samt tatoveringer fra top til tå.

Foredraget er anderledes og spændende - og giver et helt særligt indblik i et ellers lukket miljø. Som publikum vil I opleve, hvor grotesk miljøet kan være, og hvor kompliceret det egentlig er at komme ud af og samtidig ændre sin identitet og afvigende adfærd. Torbens rejse er en sand og barsk fortælling, som kan vække både forargelse og sympati.

Foredraget egner sig til henholdsvis skoler og uddannelsesinstitutioner, statslige- og kommunale institutioner, private foreninger, herunder fagpersoner der arbejder med udsatte og deres familier, samt private virksomheder. Torben kan tilpasse sit foredrag til den målgruppe, som foredraget skal afholdes for.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Helle Laursen Petersen

Carlos Sulsbruck Rasmussen

Jens Dalsgaard

Peter Bleis


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22