img-us
  • asc

    Foredragsholder Thomas Sjørup

  • asc

    Emne At drømme og få drømmen til at gå I opfyldelse

  • asc

    pris 9000.-

Inspiration - At drømme og få drømme til at gå i opfyldelse
Thomas Sjørup er fotograf og har I en årrække rejst til nogen af de farligste steder I verden. Han fortæller om livet og hverdagen I en krigs zone. Han viser også billeder fra sine mange ture som har bragt ham til bla. Kosovo, Kroatien, Bosnien, Irak , Afghanistan, og flere lande i Afrika.

Thomas Sjørup har i 2011 udgivet en bog om bokseren Mikkel kessler som han har fulgt tæt gennem mange år. En proces hvor han fortæller om det at samarbejde tæt med et andet menneske.

Thomas fortæller åbent og ærligt om det at være fotograf i et krigs område og ikke mindst hvordan det er at komme hjem igen og ikke mindst om hvordan han lever med sin PTSD.

Foredraget kan også afholdes på engelsk.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Cassian Karlsen

Joakim Seidler

Joseph Berg Bolding

Nicolas Kruse Dziegiel


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22