img-us
  • asc

    Foredragsholder Uffe Mæng

  • asc

    Emne At gøre det nødvendige autentisk

  • asc

    pris 7500.-

Uffe fortæller om den vanvittige rejse fra sex misbrugt barn (ikke familie) over et grænseløst stof og alkohol misbrug, hvor han blev skudt på, og skåret i, turen i behandling - til et inderligt, lykkeligt, og kærligt liv som mand, far, og terapeut med eget institut.

Med foredrag for over 350,000 unge mennesker, forældre, politi, ssp, terapeuter, unge teams har han et budskab som er garantert at få dig ud på kanten af stolen med en mulig tåre i øjenkrogen.

Ærligheden, autentiteten, sindsyge, åbenheden, det uindpakkede rå og det hjertevarme inderlige fra det aller inderste er, hvad der sikrer dig et foredrag med fart over feltet , og et smil på læben. Om at forandre andre gennem sine hårdt vundne erfaringer, og om at leve med de følelsesmæssige, intime, og fysiske skader som livet bragte.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Maria Merrild

Heidi Asbjørn Freke

Thomas Sjørup

Nick Barnø


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22