img-us
  • asc

    Foredragsholder Amalie Pedersen

  • asc

    Emne Kvindens lyst - få mere af det

  • asc

    pris 8500.-

Kvinde, vil du også have lyst
Baggrund/Historie: Jeg er parterapeut, sexolog og socialrådgiver og mit mål er, at hjælpe mennesker som enten lever i parforhold eller som er single til at opnå større glæde, mere passion, mere kærlighed, sundere seksualitet og bedre trivsel. Jeg skriver klumme i Jydskevestkysten hver søndag om sex og samliv.

Udbytte af foredraget At føle lyst er noget vi alle strøber efter - både livslyst og seksuel lyst. Lyst er livsenergi som motivere os til handling og kaster glæde med sig. Der er mange former for lyst.

Foredraget handler om vores blokeringer og hæmninger til nydelse og lyst. Hvad giver lyst? Hvad giver endnu mere lyst? Hvad dræber min lyst? Hvordan taler jeg med min partner om min lyst. Foredraget giver konkrete redskaber til at mærke, forstå og italesætte lyst. Du bliver klogere og inspireret.

Udtalelser:
Anne: Amalies foredrag var inspirerende og gav stof til eftertanke. Jeg blev særligt nysgerrig på de konkrete redskaber der blev bragt på banene ift. hvordan jeg taler med min partner om min lyst. Det har været et svært emne i vores forhold. Jeg blev særligt inspireret af de mange lystvækkere Amalie kom ind på i sit foredrag. Amalie er en energifyldt og levende foredragsholder. Hun taler tydeligt og deler en meget ærligt fortælling om sin egen lyst og historie.

Karen: Amalie har et spænende foredrag med et vigtigt budskab om, at vi har et ansvar for vores sam og sexliv. Det tog jeg særligt til mig. Også var hun god til at stille skarpt på de blokeringer som jeg ramte mig under foredraget og havde en god øvelse som man kunne tage med hjem.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Henrik Røde Jensen

Anna Maria Kølner-Augustson

Nicolas Kruse Dziegiel

Birger Hanzen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22