img-us
  • asc

    Foredragsholder Zezza-Maria Skovager

  • asc

    Emne Fuc…. Fantastiske Fibromyalgi

  • asc

    pris 7000.-

Tænk som en tumling: rejs dig altid op igen - Mestringsstrategier

Baggrund
For fire år siden kunne jeg ikke gå på trapper, børste mine tænder eller deltage i sociale aktiviteter. Et helt banalt spørgsmål vendte mit liv 180 grader og i dag lever jeg et fuldt og rigt liv. Med og på trods af fibromyalgi.

- Du går fra foredraget med fornyet tro på aldrig at give op.
- Du får grinet igennem.
- Du får mestringsstrategier med hjem, som kan bruges af alle, både raske og ramte.
- Du bliver fyldt med energi og gå-på-mod. Hvis jeg kan - kan du også.
- Du bliver boostet med smittende livsglæde og lærer at lægge pleaser-genet fra dig.

Udtalelser
Fucking, fantastiske Zezza-Maria: rørende, sårbar, stærk, kærlig og ærlig. Sikke et foredrag vi fik i Helsingør i dag. Ikke et øje var tørt samtidig med at hun fik leveret budskabet. Selv den længste rejse starter med et skridt (Kierkegaard)

Dette er et foredrag, du bestemt ikke vil gå glip af - Dansk Fibromyalgi Forening.

Dejligt oplysende med et glædeligt pift. Fantastisk at høre andre fortælle, hvordan jeg har det. Utrolig energi. Mist aldrig håbet. Tro altid på, at det kan blive bedre.

Zezza sælger budskabet på en let og forståelig måde. Troværdig, engageret, levende og inspirerende med afsæt i egne oplevelser. Jeg kan spejle mig i din fortælling. Genkendeligheden af dine symptomer. Jeg glæder mig over hvor levende dit foredrag var - Netværksgruppe Skive.

Det var et meget åbent, ærligt og rørende foredrag, hvor du vendte vrangen ud - sejt og modigt. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger - Christina Tafdrup, arrangør, Helsingør.

Det var en stor fornøjelse at have besøg af Zezza-Maria. Hun var virkelig sød og super dygtig til at holde sit foredrag.

Hun har en rigtig god fortælle-evne og man bliver draget af hendes hudløst ærlige fortælling, som mange i salen kunne nikke genkendende til.

Hendes meget positiv tilgang til livet på trods af en sygdom, synes jeg var meget opløftende.

Zezza-Maria snakkede både med tilhørerne i pausen og bagefter, så det var også rigtig dejligt og skabte en god stemning.

En meget vellykket aften og jeg giver Zezza-Maria mine bedste anbefalinger. Hun gjorde det super godt - Lena Susanne Højlund Nilsson, Guldborgsund bibliotek.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

René Karpantschof

Nils Wedel

Katrine Koust

Thomas Christopher Dominic Hansen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22