img-us
  • asc

    Foredragsholder Torben Rif

  • asc

    Emne GIV SLIP - uden at give op

  • asc

    pris 14800.-

GIV SLIP - uden at give op
Sådan giver du slip på de oplevelser fra fortiden, som forhindrer dig i at leve som det fantastiske menneske, du inderst inde kan mærke at du er.
Baggrund/Historie
Torben er født i 1964 og er far til to voksne børn. Han har studeret kinesisk kampkunst i mere end 30 år og er blevet en af de allerbedste indenfor Wudang Tai Chi Chuan. Han har studeret filosofien og lever efter den - han har været selvstændig siden 1994 og bygget en virksomhed omkring hans passion.

Torben skrev og udgav bestsellerbogen GIV SLIP i marts 2016 og har holdt foredrag for mere end 15.000 mennesker de sidst par år.

Beskrivelse og udbytte af foredag
Du får redskaberne til at give slip på det der forhindrer dig i at leve frit, men hvad der er endnu mere vigtigt, så får du redskaberne til at holde fokus hele vejen til målet.

Du vil gå derfra inspireret og motiveret til for alvor at give slip og vise dig som den du er, uanset hvad andre mener. Selvværd, selvtillid og fokus er tre af hovedpunkterne i Torbens foredrag.

Udtaleler fra deltagere
Super positivt, syntes du virker meget velforberedt. Har været til flere foredrag i forbindelse med kendte danskere, med et godt budskab og god energi. Men de har virket indstuderet, og deres svar pa spørgsmål fra publikum bar været standardsvar. Syntes derimod dit foredrag virker som om du virkelig brænder for emnet! Du er både fysik og mentalt til stede, og de svar du gav de publikum var ærlige og oprigtige. Og får man virkelig nogle geniale redskaber med sig - Anders Jensen.

Jeg synes dit budskab med, at vi selv kan gøre en forskel i vores liv ved at være bevidste om vores valg - også selvom det kan koste noget rent personligt på flere måder - gik utroligt klart igennem. Det var både nemt og enkelt stillet op - også selvom du gjorde det klart, at det ikke var noget nem eller let løsning. Det var en god sammenligning, at negative vaner og tanker der have været indgroet i mange år, og derfor kræver en omstilling af måden at tænke på også noget tid - Susanne Møller.

Godt foredrag, god energi og en veloplagt Torben Rif. Jeg har interesseret mig for personlig udvikling i mange år og har deltaget i mange foredrag og læst mange bøger. Meget af det Torben fortæller er noget jeg har hørt før. Dog er jeg meget imponeret over hans entusiasme, den smitter, og han spreder energi - Mette Meldgaard Knudsen.

Meget inspirerende og spændende foredrag, som gav mig nogle brugbare redskaber, og en dejlig positiv energi med hjem. Foredraget er en smule provokerende, men k1art på den positive made. Det gjorde en positiv forskel for mig. Det betyder meget, at det er baseret på dine egne personlige erfaringer - Anette Quitzau.

Jeg gik fra foredraget med en oplevelse af at dine tre trin virkelig kan gøre en forskel, hvis der arbejdes hårdt, målrette og fokuseret med dem. Her kunne virkelig være en metode, der virker på mig, og som kan bruges i alle sammenhænnge, når den er integreret i mit system. Det vil jeg se frem til - Kristina Habrek.

Rammende - jeg følte flere gange, at du talte direkte til mig og om de udfordringer jeg bokser med. Dit udgangspunkt i din egen udvikling gør det meget autentisk og nærværende. Jeg gik derfra med en god oplevelse, lidt klogere og mange tanker rigere - Louise Uhre Vedel.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Birger Hanzen

Sebastian Gaardsøe

Jonas Larsen

Thomas de Oliveira


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22