img-us
  • asc

    Foredragsholder Henrik Røde Jensen

  • asc

    Emne Drømme & Indsats & Innovation & Netværk

  • asc

    pris 12000.-

At turde gøre drømme til virkelighed.

Baggrund
Henrik Røde Jensen er en innovativ nordjysk erhvervsmand, der er kendt for at have hentet store politiske verdensstjerner til Skandinavien, heriblandt Præsident Barack Obama, Bill Clinton, Generalsekretær i FN, Kofi Annan og Vicepræsident Al Gore.

Henrik hjælper kommuner, regioner og virksomheder med at få ting til at ske og med at indfri deres drømme og visioner. Med at få succes med deres innovation om man ville.

Senest fik han Kolding Kommunes drøm om at få Barack Obama til Kolding indfriet. Det lykkedes Henrik på baggrund af 12 års strategisk international networking og masser af lokal operationel kraft i det daglige.

Netværk, vedholdenhed og økonomiske samarbejder er nøgleord i hans arbejde og foredrag, hvor han på underholdende vis flittigt giver indsigter, cases og værktøjer. Henrik arbejder ud fra en klar ledestjerne.”Drømme uden indsats medfører store skuffelser og indsats uden drømme er bare udmattende. Det er kombinationen der skaber udvikling og resultater.

Foredrag - U-vending... Når livet bliver FOR FEDT!

Nu stod han så her - på kanten af livet - og med en halv dødsdom fra lægerne. Skete det virkelig? Skulle livet bare slutte her? Det ville jo være meningsløst.

Henrik Røde Jensens historie er en historie om en stor mand med stor selvtillid - og med lavt selvværd. Historien handler om at træffe en beslutning midt i livet for at få resten med. Den handler om at overvinde alle sine vaner og forestillinger og vælge den sidste afkørsel, inden vejen stopper.

I dag – godt fire år efter Rødes vigtige beslutning - stopper nålen på badevægten ved 93 kilo. Han har smidt halvdelen af sin massive kropsvægt og fremstaår efter endt maveskindsoperation i genopbygget og langtidsholdbar stand. Også indvendigt. Stadig med stor selvtillid, men nu følger selvværdet med.

Det var ikke nemt at komme hertil. Der var ingen lette løsninger. Der var masser af dæmoner på vejen til et nyt liv. Men Røde gjorde det, og han deler gerne ud af sine erfaringer. Både om de lavpraktiske og om de mentale redskaber, som har hjulpet ham igennem denne U-VENDING i livet.

Med et glimt i øjet og med godt humør fortæller han om, Når livet bliver FOR FEDT! Intet emne er måske mere oppe i tiden end det: vores fede liv og vores tanker om en livsstilsændring. Men ingen tør tale om det som Røde. Med sit bramfrie sprog tager han også hul på tabuerne omkring fedme. Vidste du for eksempel, at dine arme kan blive for korte, spørger han.

Rødes foredrag kan ikke ændre dit liv. Det kan< kun du selv. Men måske kan foredraget hjælpe dig på vej.

Anbefalinger
Michael Kull, Forstander for FOF Randers: Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte.

Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler - eller begge dele.

Sognepræst i Sønderbro kirke i Horsens, Tine Bonde Klausen: Tak til Henrik Røde Jensen for nogle veloplagte timer i Sønderbro Kirke med både jysklune, kæbe-til-gulv-oplevelser og refleksioner over hvad det gode liv egentlig er for en størrelse. Tak for en personlig historie om et liv med 250 km i timen. Om store sejre og dybe fald, og hvordan man kommer videre både fra succesen og fra faldet.

Om at finde en ny vej at gå, der hvor det ikke længere bare er et spørgsmål om at løbe hurtigere og hurtigere.

Om stadig at have store og små drømme, om den stadige øvelse det er at finde et balancepunkt et sted midt imellem iderigdom og initiativer, engagement, passion uden at glemme tid til eftertanke og nærvær.

Sognepræst Peter Stentoft ved Klosterkirken i Horsens: Foredrag med Henrik Røde Jensen - Når livet bliver FOR FEDT; fra akvariefisk til Clinton.

Overskriften sagde jo ikke meget om, hvad vi skulle høre, til vores højskoleformiddag. Så vi var spændte, alle 80 deltagere. Og hvad mødte vi så? En lun nordjyde, der kunne holde forsamlingen fanget i 1½ time med beretninger fra et spændende liv, der strakte sig fra koncertarrangør til primusmotor for præsident Bill Clintons besøg i Frederikshavn.

Henrik fortalte om sine egne op- og nedture i et meget travlt og spændende liv. Hans forvandling fra en meget overvægtig nordjyde på over 190 kg, til en ganske en nydelig mand, der havde tabt det halve af sin tidligere vægt.

Meget ærligt og meget modigt, da han til sidst også smed skjorten og lod forsamlingen se, hvordan en krop ser ud efter 30 års mishandling og hvor meget hud han havde til overs efter sit store vægttab – det gibbede noget i alle de gamle damer. Alle os med lidt for meget på sidebenene gik derfra med fornyet håb om, at det kan lade sig gøre. På alle måder en herlig oplevelse, som gav os alle stof til eftertanke.

Tak for en fantastisk oplevelse.

Sognepræst Anne Bro Assenholt, Torsted Kirke i Horsens: Med nordjysk lune og hudløs ærlighed fortæller Henrik Røde Jensen en betagende og rørende livshistorie, der spænder fra præsidentbesøg til personlig krise.

NærPension: Foredrag med Henrik Røde Jensen - Drømme og Indsats. Nærpension har gjort brug af Henrik Røde Jensen i forbindelse med to partnermøder i marts 2019, hvor repræsentanter for vores 35 samarbejdspartnere deltog. Henriks historie om hvordan han har indfriet ambitiøse mål via en kombination af hårdt arbejde og gode relationer er meget inspirerende.

Selvom tilhørerende nødvendigvis ikke har lige så ambitiøse drømme som Henrik, så er det nemt at oversætte Henriks mantra om, at det er kombinationen af drømme og indsats der skaber udvikling og resultater.

Henrik delagtiggør os også i at hans rejse ikke har været uden personlige omkostninger, hvilket blot øger troværdigheden af Henriks historie, der leveres i øjenhøjde med publikum og med en dejlig underspillet nordjysk lune.

På den baggrund kan jeg kun give Henrik Røde Jensen de bedste anbefalinger.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Nils Wedel

Amalie Pedersen

Tue Fournaise

Thomas Sjørup


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22