img-us
  • asc

    Foredragsholder Jacob Ove Larsen

  • asc

    Emne Et liv med muskelsvind

  • asc

    pris 3000.-

Baggrund
Har du nogensinde oplevet, at folk kigger mærkeligt på dig på gaden og du er blevet usikker på dig selv? Er det dit hår? Din nye trøje? Har du taget på i vægt eller føler du at folk kigger mærkeligt på dig uden grund? Denne usikkerhed og folks blik er noget, som jeg oplever hver dag.

Jeg er 26 år gammel, har muskelsvind og sidder i kørestol. Derfor oplever jeg tit folk værende usikker overfor mig, og ønsker nu at lære mennesker at undgå denne usikkerhed i deres dagligdag. Derfor er jeg blevet coach og foredragsholder.

Som coach arbejder jeg med life coaching, specielt pårørende fanger min interesse. Mine foredrag handler om at leve med et handicap, fordomme og at lære hvordan man ser og møder mennesket bag handicappet i sin hverdag.

Foredrag
Efter et foredrag af mig, er du: klogere på handicaps – især muskelsvind. Bedre stillet overfor fordomme – hvad er sandt og hvad er ikke. Parat til at møde mennesker i en anden livssituation end dig selv. Fyldt med ny inspiration og god energi til din hverdag.

Anbefalinger
Hej Jacob. Jeg kunne rigtig godt lide dit foredrag for noget tid siden, det var meget rørende. Jeg har selv en slem form for gigt og meget af min familie har også gigt. Jeg vil bare sige, at det var et meget godt foredrag og det hjalp også mig, med at selvom jeg har en sygdom, betyder det ikke at jeg ikke kan gøre det samme som de andre, for det kan jeg, jeg skal bare tro på mig selv så kan jeg lige hvad jeg vil. Tak.

Hej Jacob, jeg er mor til en i 4 klasse på Hornbæk skole, og vil bare sige dig rigtig mange gange tak for et super godt foredrag. Du har virkelig gjort en forskel og min søn snakker meget om dig og syntes du er en fantastisk person. Det har virkelig været fedt at have dig på skolen skulle jeg hilse fra min søn at sige. Super godt gået stort kram til dig selvom jeg ikke kender dig.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Katrine Koust

Heidi Asbjørn Freke

Amalie Pedersen

Thomas de Oliveira


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22