img-us
  • asc

    Foredragsholder Tue Fournaise

  • asc

    Emne Love it or leave it

  • asc

    pris 8000.-

LOVE IT OR LEAVE IT
- HUMORISTISK FOREDRAG OM ARBEJDSGLDE

Efter 10 års arbejde med ledelse og en baggrund som sælger, musiker og pædagog, er jeg nu klar med mit første foredrag om arbejdsgldeæ

Arbejdsglæde er et uundgåeligt emne på alle arbejdspladser, og jeg kommer med mit bud på hvorfor at arbejdsglæde er noget du giver dig selv.

Indhold
Foredraget Love it or leave it er designet til at udfordre din egen selvindsigt. Gennem humoristiske eksempler fra eget arbejdsliv, vil jeg understrege vigtigheden i at være professionel glad og hvad denne form for professionalisme betyder for virksomhedens resultater og den enkeltes oplevelse af arbejdspres.

Relationernes betydning for arbejdsglæde er åbenlys for alle, men i foredraget vil jeg stille skarpt p&; den reelle indsats der investeres i den relationelle kultur på arbejdspladsen. Har i på jeres arbejdsplads forventningsafstemt om, hvordan i går på arbejde sammen eller lægger forventningsafstemningen udelukkende i opgavelsningen.

Budskab
Budskabet i titlen Love it or leave it er personligt lederskab:
- Alle har fortjent et job de elsker - gør du alt for at elske dit job?
- Kan man være professionel glad?
- Hvordan arbejder man med kollektiv motivation og fælles arbejdsglæde?
- Gør som du plejer og de resultater du plejer at
- Kulturen vinder altid

Varighed og udbytte
Foredraget er 1 time fuld af energi, humor og genkendelige eksempler, som vil give dig inspiration til en befriende hverdag med et effektfuldt og positivt samarbejde. Jeg vil komme med konkrete eksempler , hvordan du både som medarbejder og som leder, med simple tiltag og et professionelt mindset, kan kvæle en negativ kultur.

Referencer - Love it er leave it
Et autentisk, professionelt og levende foredrag fyldt med gode pointer fra det virkelige liv. Et stort spark bagi, der handler om dit ansvar og bidrag til at være glad for at gå på arbejde - Mette Villinger, Regnskab og support.

Et rigtig givtigt og inspirerende foredrag med nogle gode headliners, som man kan tage med i sin hverdag. Det var seriøst - med en masse humor lagt ind - Michael Svendsen Holm-Møller, Leder.

Super fed humor, som gør at jeg virkelig bliver fanget af historierne. Jeg sidder og bliver helt glad, og kunne sagtens have lyttet i 2 timer - Kenneth Birch, Pædagog.

Tue fortalte med sjove anekdoter om, hvad der bringer glæde og frustrationer på en arbejdsplads. Det var genkendeligt og gav anledning til refleksioner - Louise Blomgaard, Udviklingskonsulent.

Tue er meget autentisk og leverer nogle let forståelige budskaber. Han er humoristisk og det er let omsætteligt til hverdagen - Diana Plather, HR ansvarlig.

Godt og inspirerende foredrag, som gav et fint afsæt til de gruppedrøftelser, vi havde i løbet af dagen - Lene Kærgaard, HR konsulent.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Ahmet Aksoy

Nils Wedel

Jens Dalsgaard

Nicolas Kruse Dziegiel


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22