img-us
  • asc

    Foredragsholder Zitta Mogensen

  • asc

    Emne En verden af muligheder

  • asc

    pris 5000.-

Vores arbejdsliv - Vores sociale liv - En verden af muligheder... - Sammen kan vi redde hinanden.

Hvor meget er dit liv værd? Hvad med din familie, venner - kollegaer?

Vi vil alle gøre en forskel - men hvordan? Liv reddes i nuet. Tør du vente?

Lad mig hjælpe dig, så du kan hjælpe andre - det drejer sig ikke kun om død og ulykke, men om vores liv i nuet både socialt og økonomisk.

Døgnet har 86.400 sekunder, hvorfor ikke bruge dem alle også når du sover – den gode søvn er meget vigtigt. Dagens vigtigste aktivitet er dit smilende spejlbilled. Smil derefter med kroppen, det giver glæde både for dig selv og alle andre. Du kan ikke alene forandre verden, men du er den eneste, som kan give dig selv motivation og selvværd.

Dagens udfordringer skal ses i øjnene for at kunne komme tilbage til livet. Vores kropssprog er vejen frem – lær at aflæse dit eget sprog, men lær også at læse de andres kropssprog.

Zitta har lært fra barnsben at overleve og se tingene i øjnene. For derefter at kunne handle med et smil på læben også når det er meget svært og virkelig op af bakke. Det har hun nu gjort i 49 år både som Hustru, Mor, Lønmodtagere, Politiker, Selvstændig, Danser, Træner, mentor osv...
<br< Zitta brænder for alt indenfor kroppen og har en professionel og afslappet indgangsvinkel til formidling. Der skal være plads til at grine og have det sjovt, samtidig med at der arbejdes seriøst med emnet. Zitta’s motto er: ”en verden af muligheder”

Anbefalinger
Zitta er en af de mest motiverende mennesker, jeg har arbejdet sammen med i hendes egenskab som foredragsholder og facilitator. Hun får folk til at lytte og til at blive en bedre udgave af sig selv. Hendes egenskab som underviser er en kategori for sig. Hun sprudler og banker stjernestøv ind i hjertekulen på folk, så alle også føler sig som stjerner og giver den en ekstra skalle. Zitta er for mig en stjerne, en motivator og en mentor. Smil med kroppen - Karin Pollas Jørgensen, Project Officer - Nordisk Råd og Nordisk Minister Råd.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Jacob Ove Larsen

Ahmet Aksoy

Thomas Martinsen

Hasib Nasiri


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22