img-us
  • asc

    Foredragsholder Maria Holm

  • asc

    Emne Sådan bliver du mønsterbryder

  • asc

    pris 8800.-

Hør om, hvordan Maria Holm skabte en ny begyndelse i voksenlivet efter en utryg opvækst.

Book et inspirerende foredrag om en mønsterbryders vej til frihed. Maria Holms foredrag er en personlig beretning om at blive voksen efter omsorgssvigt. Det handler om den sociale arv, om ofte at føle sig utryg, og hvad der skal til for at blive tryg igen. Maria Holm er mønsterbryder. Hun fortæller med åbent hjerte om den vej og transformation, der gjorde hende fri til at leve et berigende og meningsfuldt liv efter en traumatisk opvækst.

Hun voksede op i en dysfunktionel familie uden stabile rammer og en utryg tilknytning til sine forældre. Hun måtte i en alt for tidlig alder lære at klare sig selv. Prisen var høj, som den er for alle børn, der ikke får støtte og ro til at udvikle et sundt fundament. Senere i livet mærkede hun, at fundamentet der skulle bære hende gennem ungdommens og voksenlivets krav, manglede.

Børn der udsættes for omsorgssvigt, lærer tidligt at lukke ned for deres følelser, og det kan gøre livet rigtig svært - og det var ikke anderledes for Maria Holm. Langt ind i voksenlivet kæmpede hun med stress, ængstelse og en destruktiv adfærd, en frygt for at fejle og en følelse af at være forkert.

En beretning om en personlig transformation i voksenlivet
Men der kom en dag, hvor hun fik nok. Livet kunne ikke fortsætte med den smerte. Hun tog beslutningen om at ændre sit liv, og det blev vejen frem mod et helt nyt liv for hende. Gennem forskellige former for terapi, meditation og helbredende kontakt til naturen, begyndte hun at heale. Hun fik repareret fortidens sår og traumer, og skabt et nyt og trygt fundament for sig selv i livet. Mange års indre uro og kamp blev erstattet med tillid, ro, glæde og overskud.

Foredraget viser, hvordan man bliver mønsterbryder
Maria Holm fortæller ærligt og oprigtigt om, hvad hun gjorde for at bryde fri af den negative sociale arv. Hun fortæller om de negative mønstre og den langvarige tilstand af stress og frygt, hun levede med. Hun taler blandt andet tale om:
- hvordan mindfulness og nærvær healer nervesystemet
- hvad et sundt fundament er, og hvordan man skaber det
- hvorfor naturen spiller en vigtig rolle for menneskers sundhed.

Maria Holm er uddannet socialrådgiver, psykoterapeut, MBSR-mindfulness lærer fra Århus Universitet, og brænder for at udbrede kendskabet til redskaber, der kan sætte mennesker fri, på trods at en svær og belastet barndom.

Hun hjælper andre mønsterbrydere med at skabe et sundt fundament, så de kan leve et liv med mere overskud, glæde og mening. Hendes metoder er forskningsbaserede og foregår gennem individuel terapi, kurser og som gruppeforløb særligt målrettet mønsterbrydere.

Her kan du læse mere om Maria Holm: www.nybegyndelse.dk
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Jacob Klaris-Jensen

Rosa Forozan Faizzad

Thomas Sjørup

Heidi Asbjørn Freke


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22