img-us
  • asc

    Foredragsholder Louise Tidmand

  • asc

    Emne Livsduelighed i en verden med VUCLivsduelighed i det 21. århundrede – hvad – hvorfor og hvordan?

  • asc

    pris 15000.-

Livsduelighed i en verden med VUCA (volatilitet, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed).

Konkrete værktøjer og en strategi til at overkomme frustrationer, stress, modgang og presset for at levere og komme igang med opgaverne.

Dette foredrag sætter fokus på, hvordan vi kan forstå begrebet Livsduelighed, hvorfor det er et vigtigt begreb, når vi arbejder med mennesker, og ikke mindst sætter Louise Tidmand fokus på, hvordan vi kan arbejde med livsduelighed i et styrke- og ressourceperspektiv. Livsduelighed er et helt centralt begreb at forstå i en tid, hvor mange udsatte oplever, at det er svært at finde en plads i et samfund med disruption og en tid, hvor vi ved, at en stor del af de job, som vi skal varetage om bare 15-25 år, er job, vi ikke ved, hvad indeholder i dag.

Nogle reagerer på frustrationen med symptomer på stress som en stor del af vores unge, der er i gang med en uddannelse, andre reagerer uhensigtsmæssigt ved at melde sig ud af samfundet og ind i f.eks. kriminalitet eller flygter fra hverdagen med alkohol eller rusmidler, men der er en plads til os alle, også i fremtiden – det vigtige er, at finde sine egne styrker og finde ud af at bruge dem.

Foredraget henvender sig til alle, der er nysgerrige på Livsduelighed både i forhold til arbejde såvel som personligt. Louise Tidmand formår på en let forståelig og humoristisk måde at omsætte forskningsforankret viden til helt konkret hverdagsforståelse og praksis.

Baggrund/historie

I 2002 blev Louise uddannet folkeskolelærer efter i mange år at have været uddannet og arbejdet som erhvervssproglig korrespondent. I sit daglige arbejde har hun erfaret, hvordan et bevidst arbejde med trivsel og mental sundhed gør en stor forskel i forhold til selvværd, selvtillid, trivsel og motivation for at lære.

Louise oplevede selv, hvordan værktøjerne fra den positive psykologi hjalp hende til et bedre liv, at realisere sig selv og turde stå på egne ben og arbejder i dag med såvel børn, unge og voksne som lærere, pædagoger og sagsbehandlere for at lære dem disse værktøjer at kende

Pris: 3 t. oplæg kr. 15.000, 6 t. kursus m. workshop kr. 20.000.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Louise Bjørndal

Thomas Christopher Dominic Hansen

Helle Laursen Petersen

Jacob Klaris-Jensen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22