img-us

Biblen, Koranen og mange esoteriske retninger beskriver det. Men i virkeligheden er det at føle sig Stærk, Sund og Lykkelig mere end nok. Resten er faktisk ligegyldigt.


Vi har tabt en meget vigtig egenskab pga. af den fantastiske bekvæmmelige livsstil vi er opbygget igennem de sidste par hundrede år. Men det er ikke hvad jeg ser og hører til hverdag. Der er så mange muligheder for at få det bedre. Teknikker, Øvelser og Trosretninger. Så man kan gå hen og blive helt rundtosset.


WHO mener, at en af vores største trusler mod vores fysiske og mentale velbefindende er depression. Langvarig stress, det er ligegyldigt om det er den gode eller dårlige form for stress, leder til depression, punktum.


Jeg træner, underviser og elsker selv stress. Jeg har fundet en måde hvorpå jeg kan træne Stress så jeg bliver resistent overfor den påvirkning, som vores moderne livsstil har på krop og psyke.


Stærk, Sund og Lykkelig. På trods af alle de trusler den moderne bekvæmmelige livsstil byder os. En udfordrende barndom har ledt til et liv hvor drømme og store mål har været en bydende nødvendighed for at ’overleve’.

Disse drømme og mål har givet 16 år med amatør elite kampsport,
17 år med fysisk og mental terapeutisk træning og 18 måneder med Wim Hof metoden. Som jeg er gået all-in på. Sagt mit job op og nu arbejder jeg som skraldemand og holder workshops for grupper, firmaer, 1-til-1, kortere og længere forløb.

For alt andet er ligegyldigt hvis man ikke føler sig Stærk, Sund og Lykkelig.


Ved at træne dit åndedræt bevidst, får du kontrol over dit Autonome nervesystem som er forbundet til de dybereliggende funktioner i hjernestammen. Så som hormon produktionen og Immunforsvaret. Bade koldt, afslutte brusebade koldt eller Vinterbade året rundt giver et meget
stærkt immunforsvar og ved at vedholde denne enkle træning får du en stærk vilje samt psyke.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

Torben Rif

Nino Theis Gottlieb

Marlene Simoni

Thomas Guffi Vestergaard


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22