img-us

FOREDRAG

Kom med ind bag de nedrullede gardiner, hvor kolde kontanter veksles til hede seancer på lagenet. Jeg fortæller hudløst ærligt om prostitutionsbranchen, en branche, som de fleste har en holdning til, men som de færreste ved ret meget om. Hør om kunderne, løgnene, pengene, frustrationerne og suset, og om hvordan man ender der – og kommer ud på den anden side.


Et foredrag med mig tager dig med ind i en verden, der er omgærdet af tabu, mystik og fordømmelse og sætter ansigt og historie på en branche, hvor man kun sjældent hører fortællingerne fra hovedpersonerne.


Med ærlighed og humor bryder jeg med den tavshed, der normalt er forbundet ved at være prostitueret og giver lytterne mulighed for at møde kvinden bag sexannoncen og stille de spørgsmål, der ikke normalt bliver stillet.


Foredragene kan skræddersys til lige netop dit arrangement og din målgruppe.
Kontakt mig direkte ved hjælp af kontaktformularen her (indsæt link) for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvordan jeg kan bidrage til dit arrangement.  

 

OM MIG

I en alder af bare 11 år var jeg en fysisk veludviklet pige med store bryster, langt mørkt hår og store, brune Bambiøjne. En kombination, der vækkede begær hos flere voksne mænd, som udnyttede mig til bl.a oralsex. Jeg lærte på den anden side hurtigt at udnytte situationen, række hånden frem og sige: ”Det er fint – 500 kr.”

Jeg boede på det tidspunkt i en plejefamilie, men hverken her eller blandt andre voksne eller fagpersoner blev jeg mødt med hjælp, og sådan begyndte en lang karriere som prostitueret.  

Igennem 35 år arbejdede jeg med at tilfredsstille mænds lyster. Et benhårdt job, hvor pengene ikke kommer let – og nogen gange slet ikke er der. Et job, hvor jeg spillede på flere ”personligheder” – f.eks. den store pige Lea, den sexede Isabellice og den eventyrlige Alice, og hvor en helt almindelig arbejdsdag indeholdt bl.a. blowjobs, bondage, face sitting og golden showers. 

 

I 2014 stoppede jeg i prostitutionsbranchen og har siden helliget mig min familie, min foredragsvirksomhed og andre projekter. Jeg arbejder for at skabe opmærksomhed omkring prostitution ved at fortælle om mine erfaringer og oplevelser som prostitueret. 

 

Beskrivelse & Udbytte af dit foredrag (Må gerne indeholde punktform)

  • Indsigt i en tabuverden
  • Formidling
  • Genkendelse i aspekter af min situation, hjælp til selvhjælp
  • Skyde gråspurve med kanoner ”Nå bredt ud”
  • https://mf-gym.dk/nyheder/2021/marlene-simoni/

SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

Stine Junge Albrechtsen

Zezza-Maria Skovager

Kicki Hyllen Mikkelsen

Zarife Özcan


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22