img-us
  • asc

    Foredragsholder Peter Bleis

  • asc

    Emne Lever du livet eller lever livet dig

  • asc

    pris 10000.-

Ta´r du livet seriøst, inden det bliver alvorligt…?

Lever du livet fuldt ud hver dag, eller er der for mange dage, hvor du bare føler at du overlever ? Lever du et liv, som føles helt, som er baseret på dine livsværdier, dit livsformål, og som er fyldt med mening, frihed, kærlighed, accept og indre balance. Et godt liv handler om at tage styringen og skabe det liv, du drømmer om, det handler om, hvad du vil og hvad du ikke vil, så du står stærkt i dig selv, uanset hvilke udfordringer livet byder på, for der kommer udfordringer og kriser i livet, det er uundgåeligt, spørgsmålet er bare, hvordan vi takler dem, når de kommer.

Jeg vil i dette foredrag fortælle om min største livskrise, og om hvordan jeg fik vendt den til noget positivt stik mod alle odds, og du vil helt sikkert få noget med derfra, du kan reflektere over og værktøjer til at arbejde dig henimod, hvordan du får, det liv du drømmer om, og hvordan du bliver den, du drømmer om at være.

Lørdag den 1. april 2006 kørte min kammerat og jeg galt, en ulykke der næsten slog mig ihjel. Jeg brækkede nakken 4 steder og ryggen 2, og de første 3 døgn var der 5% chance for overlevelse. Jeg lå i koma i 14 dage, før jeg vågnede op til beskeden om lammelse fra halsen og ned samt en udsigt til respirator resten af mit liv. Jeg ville det anderledes og efter 10 måneders sygehus og genoptræning, blev jeg sendt hjem med en krop som langt fra var som før. Jeg fik lært at gå men mine arme blev aldrig mere brugbare og blev derfor erklæret ret så voldsom invalid.

Jeg har idag hjælp 24 timer i døgnet og skal have det resten af mit liv men betyder det at jeg ikke kan have et godt liv? Nej, det kan jeg garantere dig for. Jeg har idag et fantastisk og indholdsrigt liv. Efterfølgende har jeg uddannet mig til coach med egen virksomhed, master i stress og mindfulness, team/ledelse, relationer og sundhed, og har en del klienter. Jeg arbejder med optimering af teams i virksomheder, laver mindfulness i grupper, arbejder som frivillig i organisationen headspace, hvor jeg har samtaler med unge mennesker med ondt i livet. Jeg har holdt foredrag i de sidste 12 år og arbejder altid ud fra mottoet “Man kan hvis man vil”

Et foredrag med mig handler om personlig lederskab, og jeg tager udgangspunkt i ordet “alvorligt” for hvis du ikke tager dig selv seriøst, og handler inden dit liv bliver alvorligt, kan det ende med stress, angst og depression, og det der er værre. Er det nødvendigt at komme helt derud? Nej, det mener jeg ikke, det er, hvis du tager ansvar for dig selv og dit liv, kan du komme det hele i forkøbet. Jeg fortæller råt for usødet hvordan mit liv er idag, og hvordan jeg har vendt en krisesituation til den fantastiske mulighed for at udvikle mig. Og hvis jeg kan, så kan alle andre også, det kræver at vi ser indad, arbejder med os selv, bliver herre i eget hus, og tager ansvar for tanker og følelser, da det er mig, der har tankerne og følelserne og ikke dem, der har mig. For at være i balance skal du tage ansvar, kende dit livsformål, kende dine værdier/dyder, være opmærksom/vågen, have respekt/selvrespekt, lyst/mod, rette indstilling, grundlag til forandring kunne være din tid, da livet som bekendt ikke varer evigt.

Jeg ser dog ingen grund til at man venter til der opstår en krisesituation med at arbejde med sig selv. Hvis der er noget, der skal ændres hvorfor så ikke starte med det samme? Vi lever alle sammen i den samme verden, men vi har hver vores virkelighed, og det er rigtig vigtig at huske på. Vi er alle forskellige.

“Alle går vi rundt og leder som besatte, nogen finder noget & andre sig selv, alle mister noget ingen kan erstatte, andre de går rundt og slår tiden ihjel” Citat C.V. Jørgensen

Jeg syntes det citat siger alt - hvad er det, vi jagter, hvad er det, vi leder efter og hvorfor slår vi tiden ihjel, når tid er det eneste, vi har

Foredraget er en øjenåbner, livsbekræftende, og en sand fortælling om en livsglad mand der slog en alvorlig kolbøtte, og som landede på begge ben igen stærkere end nogensinde før.

Foredraget egner sig til uddannelsesinstitutioner, virksomheder, organisationer, foreninger.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Zezza-Maria Skovager

Hanne Skov Hansen

Thomas Sjørup

Birger Hanzen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22