img-us
  • asc

    Foredragsholder Nick Barnø

  • asc

    Emne Gå efter din drøm

  • asc

    pris 10000.-

Jeg har kæmpet kampsport igennem 12 år og havde nogle og drømme som jeg kæmpede hårdt hen imod hverdag, jeg mener at hvis vi gerne vil opnå noget her I livet skal vi kæmpe for det, og ikke lade os slå ud af andres holdninger eller modstand.

Historie

Et lille afsnit om hvem du er og hvordan du er landet der, hvor du er nu. Jeg har gennem livet prøvet mange forskellige ting for at komme til et sted hvor jeg selv kunne være herre over mit resultat, hvor det alene var mig der kunne være skyld i min fremgang. Jeg fandt ro og en glæde i kampsport som jeg har taget med mig andre steder hen i mit liv, som også giver mig redskaber til at visualisere mine mål og gå efter dem lige meget om det er i et træningscenter eller andre steder i mit liv.

Dette foredrag henvender sig til:
1. Studerende
2. Skoler
3. Udvisnings instutiontioner
4. Motivations foredrag
5. Højskoler
6. Sportslivet

Om Foredrag

I mit foredrag får du hele historien omkring hvem jeg var før jeg fandt mit sted at vokse her i livet, en fortælling om udfordringerne ved at være en overvægtig ung mand der vender sit liv, finder troen på sig selv og kæmper ikke kunne en fysisk kamp men også en inde om ikke at lade omverden diktere hvem jeg er. Hvordan selv om jeg var målrettet og hverdag tog et skridt nærmere min drøm stadig mødte modstand fra omverden. Her i også hvordan det var at skulle arbejde med hele mit mindset og min mentale styrke for at kunne gøre de ting jeg gjorde og være den jeg er i dag.

Publikum deltager i foredraget vil få inspirationen og motivation til at gå efter deres drøm, og en indsigt i at det er ok at fejle undervejs, og hvor vigtig det er at fortsætte selv om der virker svært og udfordrende.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Rasmus Skindbjerg Hinrichs

Thomas Guffi Vestergaard

Klaus Bondam

Jonas Larsen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22