img-us
  • asc

    Foredragsholder Patrick Pál Simiglai

  • asc

    Emne Giv slip, for din skyld.

  • asc

    pris 4500.-

Jeg er 27 årige ung mand fra Kbh. Jeg er selvstændig brolægger og samtidig også i lære. Jeg windsurfer på elite plan og med i toppen i dk. Derudover laver jeg en ironman i næste sommer og jeg udfordrer mig selv dagligt mentalt og fysisk.. Er social anlagt og nyder gode selskaber. Fyld med humor og latter. Jeg er målrettet og yderst positiv og glad.

Historie


Jeg opvokset med en mor der bankede og misbrugte mig, for at ramme min far. Jeg havde mange ukontrollerede følelser og koas, hvilket jeg lod komme ud med vold og undersocialiseret adfærd.. Senere i teenagerårene blev medlem af en bande i Køge og senere Vestegnen. Efter en tur bag de stive gardiner, i isolation og eneste besøg for fra min farmor, begyndte jeg at tænke på hvad jeg udsatte hende og min far for.

Kom ud efter 4 år og fandt ikke min ro, så der begyndte jeg et misbrug af alkohol. Idag er jeg selvstændig og samtidig i lære på samme tid, altid glad og nyder mit liv. Det var en lang rejse at vende drengene ryggen og gå en anden retning. Jeg troede i starten jeg kunne begge dele, men nej. Blæksprutte i miljøet, kunne jeg ikke skille ad. Tog mig 5 år før jeg søgte hjælp og der fandt jeg ud af, at de stærke, de bedre om hjælp fremfor at lade livet passere.

Primære Målgrupper


1. Unge
2. Usatte
3. Forældre
4. Pårørende

SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Christian Ryge

Jacob Ove Larsen

Razan Haugaard

Jacob Klaris-Jensen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22