img-us
 • asc

  Foredragsholder Martin Christian Celosse-Andersen

 • asc

  Emne Fra skør til socialentreprenør

 • asc

  Start Video

 • asc

  pris 10000.-

Et foredrag om exitstrategier og forandringsprocesser, resiliens og sårbarhed, stress og motivation, inspiration og succes.

Foredraget handler om at en svær start på livet, ikke nødvendigvis betyder, at man får et svært liv, og at der altid er en vej ud af mørket - uanset hvor håbløst det virker.

Baggrund
Martin Chr. Celosse-Andersen er i dag konceptudvikler og daglig leder af #Enprocenternok platformene, konsulentvirksomheden Økohuset og arbejder som projektleder på en større nyhedsstation, men har en kriminel fortid i rockermiljøet som tidligere præsident for en international rockerklub, samt 19 år i psykiatrien med diagnosen paranoid skizofreni.

I dag hjælper Martin borgere og større virksomheder med at udvikle strategier og ressourcer til at forlade svære og uhensigtsmæssige positioner, og skabe en varig og positiv forandringsproces som fører dem derhen, hvor de ønsker at se sig selv / deres virksomhed.

Martin holder i dag foredrag om sin mønsterbryderhistorie, resocialisering, samt exitstrategier, forandringsprocesser og ledelse for både individer og virksomheder.

Siden sin exit fra rockermiljøet er Martin blevet certificeret Debriefer (Psykologforeningen) og specialist i sikkerheds- og risikovurderinger. Han har taget Socialstyrelsens mentoruddannelse i tilværelsespsykologi, taget flere Phd. Kurser i forandringsprocesser og underviser i dag i samme.

Martins vej ind og ud af kriminalitet var lang. Det begyndte allerede i Næstved, hvor Martin som 13-årig hentede morgenbrød til de hårde drenge, der havde holdt fest aftenen inden, og som tak modtog 200 kr. og en invitation til det kriminelle miljø og siden tog den kriminelle løbebane fart og straffeattesten blev stadig mere plettet. Men Martin var i forvejen særligt udsat. Han var vokset op i et ressourcesvagt hjem alene med sin mor og sine to små søstre, efter at hans stedfar begik selvmord for øjnene af Martin.

Foredraget
I dette personlige foredrag trækker Martin hudløst ærligt en råd trød igennem hans opvækst som bl.a. rummede at han så sin fars selvmord, sin mor blive voldtaget, at blive udsat for fysisk tortur af sin stedfar, hjemløshed, anbringelse på en institution , diagnosticeringen af paranoid skizofreni som 14 årig, hans liv efterfølgende i rocker miljøet og psykiatrien. Martin forklarer i sit foredrag, hvilke strategier han udviklede for at skabe en varig forandring, samt hvad der sku til for at han kunne arbejde sig ud af de mange svære fastlåste positioner, bryde det negative sociale arv, skabe sig en anerkendt succesfuld tilværelse som rollemodel, social entreprenør og foredragsholder, fri af fortidens bånd og spøgelser.

Foredraget er en på en gang skræmmende men også livsbekræftende og sand fortælling om, hvordan Martin skiftede kriminalitet og psykiatriske diagnoser ud med succes og social entreprenørskab.

Foredraget egner sig til:
- Elever og studerende på uddannelsesinstitutioner.
- Undervisere på uddannelsesinstitutioner.
- Fagspecifikt personale inden for socialområdet, som f.eks pædagoger, socialrådgivere, psykologer, konsulenter osv.
- Erhvervsområdet med fokus på forandringsledelse, kompetence- og medarbejderudvikling samt udvikling på ledelsesniveau samt konflikthåndtering, stress og arbejdsglæde.
SHARE THIS:

Share: 0

Anmeldelser

Hvordan er kulturen i Bande/Rocker Miljøet

Offerrådgivningen Fyn havde en særdeles god og lærerig aften den 17.september 2018 med Martin Celosse-Andersen.

Offerrådgivningen Fyn er indgået i et samarbejde med Odense Kommune og Fyns Politi i ”Projekt BIO” – Bandekriminaliteten i Odense – I den forbindelse skal alle rådgivere have efteruddannelse og bl.a. lære at tackle ofre, pårørende og vidner, som er udsat for bandekriminaliteten i Odense.

I ovenstående foredrag gav Martin en særdeles god beskrivelse af Bande/ Rockermiljøet, set både inde / udefra. Det var et meget vel tilrette lagt foredrag lavet ud fra spørgsmål, som vores rådgivere havde udarbejdet.

Vi kan varmt anbefale Martin til andre organisationer m.v.

Ib Christensen
Offerrådgivningen Fyn

Professionshøjskolen VIA University College har i år inviteret Martin Christian Celosse-Andersen til at deltage i den årlige campus-kulturdag, oktober 2018 med sit foredrag: Imod alle odds – fra rockerpræsident til akademiker.

Hverken de studerende, underviserne eller de øvrige tilhørere gik upåvirkede hjem efter at have hørt Martin Celosse-Andersen holde sit foredrag på VIA.

Med sit ærlige og barske foredrag ’Fra rockerpræsident til akademiker’ fik Martin både indlevende og sagligt formidlet historien om, hvad det gør ved et barn at vokse op i et ressourcesvagt og voldeligt miljø og om hvordan et nok så hårdt, løgnagtigt og kriminelt rockermiljø, med Martins egne ord, kan udfylde tomheden i et sultent hjerte…

Men Martins historie er også fortællingen om at beslutte sig for at Dorthe Helmig
VIA University College Århus

Martin havde på vores nytårsstævne i januar 2018 en fremragende workshop om ”Bande- og rockerkriminalitet, straf og forebyggelse”, som jeg også selv deltog i. Martin er en dygtig formidler, der formår at inspirere deltagerne og opstille de svære dilemmaer.

Morten Østergaard

Send en forespørgsel på et
foredrag


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22