img-us
  • asc

    Foredragsholder Carlos Sulsbruck Rasmussen

  • asc

    Emne Historien om at gøre en forskel Carlos - Kitchen

  • asc

    pris 7500.-

En fortælling om en cafe der drives med tidligere indsatte/kriminelle - Med alt fra mord, kaos, prisvindere og personlige triumfer.

Carols Kitchen hjælper kriminelle tilbage på arbejdsmarkedet - vi fortæller om vores arbejde med de unge kriminelle mænd og om madlavning som en betydningsfuld aktivitet. Carlos Kitchen har til formål at støtte indsatte til en bedre løsladelse og minimere risikoen for, at de vender tilbage til kriminalitet.

Dagligdagen hos Carlos Kitchen handler om varme, nysgerrighed og engagement med både faglige og personlige vinkler. Foredraget inkluderer personlige fortællinger fra tidligere indsatte, hvordan er det gået dem der har været tilknyttet projektet? Hvad vil de gerne opnå i femtiden?

Carlos er uddannet Kok fra Schackenborg Slotskro, FN-soldat og skolelærer. Men en uddannelse er nogle gange noget vi tager for at vise, at vi kan. Hvad vi bruger det til er en anden historie. Hvad vi bruger vores liv til er nogle gange tilfældigt og nogle gange ikke. Carlos Kitchen er derfor ikke en arbejdsplads. Det er en tilgang til livet. Det er en mening i sig selv. For os, der er der og har været der og til de, der kommer i fremtiden.

Book os fordi det giver mening. Fordi I mangler en hjertevarm motivation. Fordi vilje kommer alle steder fra og har ingen slagside. Fordi I er nysgerrige. Fordi alle tilgange til livet kan bruge inspiration andre steder fra.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Tyge Mortensen

Cassian Karlsen

Nick Barnø

Sebastian Gaardsøe


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22