img-us
 • asc

  Foredragsholder Anahita Malakians

 • asc

  Emne Skyld, skam og den seksuelle frigørelse Over10

 • asc

  pris 9000.00

 • Du vil blive kontaktet af foredragsholder
  for endelig bekræftelse
Anahita Malakians, født i Iran 1983 kom til Danmark som flygtning i 1991. Hun er opvokset i en forstad til København, Smørum og flyttede som 18-årig til København, hvor hun har boet de sidste 17 år. I hendes barndom oplevede hun allerede første gang at blive seksualiseret som 6-årig ved at blive påført det islamiske tørklæde, da hun startede i skole. Det var præstestyret og landets love, der tvang hende til at indtage den identitet til trods for, at hendes familie ikke var muslimer.

Da Anahita var 15 år gammel fik hun en kæreste, som udsatte hende for social kontrol gennem 2 år. Da hun endelig slap ud af mandens hårde greb, begyndte hun at udforske sin seksualitet. Der var noget, der skulle indhentes. Det medførte en periode med singletilværelse og mange mænd. En periode som bestod af løssluppenhed, fester og en seksuel frigørelse. Men også en periode, hvor skam og luder ikke eksisterede til trods for hendes åbenlyse seksuelle udefoldelser. Hun oplevede aldrig at være ikke-ligeværdig blandt sine mandlige venner, som førte samme livsstil.

Som 23-årig mødte hun en kæreste og har indtil for nyligt været i fast parforhold. I dag er hun single og har 3 børn på 5, 10 og 12 år. Hun er uddannet bachelor fra CBS i økonomi og psykologi og arbejder i dag som selvstændig med en tøjbutik og skrædderi. Hun er samtidig folketingskandidat for Venstre i Københavns storkreds, hvor hun blev valgt for nyligt.

I sommeren 2018 iværksatte hun kampagnen #over10, som skulle være med til at skabe debat om kvindens ret til at være et seksuelt væsen uden at opleve udskamning. Mænd er seje og kvinder er ludere, hvis de har haft mange partnere og den tankegang ønskede Anahita at gøre et endeligt opgør med.

Det resulterede i, at hun stod frem med sit personlige tal på over 100 seksuelle partnere på forsiden af BT for at gøre snakken om antal til noget ligegyldigt. For hende var det vigtigt at vise de unge kvinder, at anseelse og kompetencer ikke sad mellem en kvindes ben. For Anahita var målet at bryde tabuet og de normer der fastholdt kvinder som samfundets moralske vogtere

Debatten stod på i flere måneder og har vist, at der klart mangler mere oplysning og samtale om den seksuelle frigørelse, der allerede startede i rødstrømpetiderne i 60\'erne. Noget er gået tabt i generationerne efter, og det er der behov for, at vi får mindet os selv om igen. Kvinder er først og fremmest til for dem selv og frie mennesker. De skal kunne leve, som de lyster uden moralens pegefinger og begrænsninger.

Foredraget
Anahita Malakians vil tage jer igennem en historisk gennemgang af den seksuelle frigørelse og de vigtigste epoker gennem tiden, der har været med til at forme det danske frisind. I foredraget sættes der fokus på kvindens seksualitet, og hvordan de samfundsmæssige normer og moral har formet de roller, som hun havde mulighed for at indtage. Roller, som den dag i dag, stadig er latente i vores samfund og den seneste kampagne med #Over10 har fået sat til debat igen.

Er ligestilling det samme som ligeværd?
- har kvinder samme muligheder som mænd for seksuel udfoldelse uden fordømmelse? Hvilke strømninger forårsager pres på kvindens seksuelle frigørelse i dag, og hvad kan vi forvente fremover?

Anahita vil gennem foredraget tage udgangspunkt i egne erfaringer, udfordringer og analyser og via anekdoter fra sit personlige liv vil foredraget være hudløs ærlig, autentisk og humoristisk.Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Simon Iversen

Signe Grønnebæk

Rhassan Muhareb

Anahita Malakians


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22