Samvær nr. 3 med Isabella – aflyst

“intet er så skidt - at det ikke er godt for noget andet"

Virkelig en lang dag idag.

Jeg sku have haft samvær med Isabella idag – men hun var desværre syg – så det blev afmeldt en lille times tid før vi sku være der.

Som bekendt har jeg kun 1 time hver 14 dag – så jeg ser virkelig frem til den ene time, og planlægger alt ned i mindste detalje – hvorfor netop disse aflysninger rammer mig særligt hårdt, og efterlader mig med en stribe af svære følelser som det til stadighed er udfordrende for mig at håndtere adækvat – men øvelse gør som bekendt mester.

Med disse aflysninger går der 1 måned imellem jeg ser Isabella – og hvad der er endnu værre – 1 måned imellem Isabella ser mig.

Jeg fik beskeden om det aflyste samvær, imens kameraholdet var sammen med mig – så det blev nogle ret hårde timer derefter – men der var arbejde som skulle klares – så det var bare at get busy.

Vi arbejdede os igennem dagens optagelser, og da fokus for denne tv rapportage er netop mine døtres sag, og min kamp for dem – så var det i særdeleshed relevant at få denne udvikling med – af årsager som bliver helt tydelige, når udsendelsen går i luften.

Så hvad er det man siger:

“intet er så skidt – at det ikke er godt for noget andet”

Tv-holdet fulgte mig hele dagen, og tog med mig ned på stationen, da det jo er onsdag.

Det første og andet billede er fra optagelserne herhjemme.

Det tredje billede er fra Isabellas værelse.

Det fjerde billede, er det billede jeg altid tager til pigerne, hvor jeg sidder under uret ved søjlen, altid samme sted og samme tid.

Det femte billede er fotografen, som tager et billede af mig, imens jeg tager det fjerde billede.

Af alle de historier og fortællinger jeg bevæger mig igennem – er ingen hårdere at berette – end den om mine døtre.

 

 

Kommentarer

Du har jo ret til erstatningssamvær – når samværet aflyses. Får du ikke det? Dine døtre har ret til at se dig mindst 1 gang pr måned, og du har krav på at blive ordenligt behandlet som forælder ifht dine døtre. Har du kontaktet statsforvaltningen omkring disse vedvarende aflysninger og erstatningssamvær?

Mor meldte til statsforvaltningen, at Isabella var syg, hvorefteter denne kontaktede mig og fortalte af samværet var aflyst.

Jeg anmodede naturligvis om automatisk samværserstatning – men det afhænger blandt andet af, om de har plads i deres lokaler.

Hvis ikke, så vil det mistede samvær blive “lagt på” i den anden ende af samværsrækken.

Kære du
Din sag ligger mig virkelig på sinde – det gør så ondt at høre at en kamp om hvem der lykkes med at sidde med definitionsmagten, skal være afgørende for en lille piges (to små pigers) skæbne.

‘lægge samvær på i den anden ende af samværsrækken’….

For lige at stille dét på spidsen:

Så man mener altså at barnet reelt i sin barndom ikke nødvendigvis behøver samvær, bare forældrene husker at komme på besøg hos det voksne barn, når de selv er for gamle og svage til at passe sig selv – hvorfor har vi så plejehjem, det kan jeg da slet ikke forstå……

Jeg ved godt at det er sat meget på spidsen og dog er der jo netop også den dimension med forældrefremmedgørelse, som du selv har været inde på, så statsforvaltningens udspil er da også sat på spidsen, du skal overholde dit samvær (for hvis skyld- for barnet) hvorfor skal de så ikke overholde deres forpligtelse til at facilitere et samvær (det skulle jo så være for barnets skyld, for som du selv har skrevet et sted, det er vel barnets tarv der er det relevante)….

Kan nogle andre læsere af denne hjertegribende Blog forsøge at forklare mig hvordan det kan være barnets tarv at ‘lægge et samvær på i den anden ende af rækken af samvær’)….

Tak for din åbne og hjertegribende fortælling om din kamp for retfærdighed og for kærligheden til dine børn….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.