Aktindsigt hos statsforvaltning

Jeg modtog idag aktindsigten på Isabellas sag - sideantal ukendt

Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg skulle stå med et billede, indeholdende en badevægt og en aktindsigt – det virker uvirkeligt og på en eller anden måde forkert.

På vej ud af statsforvaltningen modtog jeg idag aktindsigten på Isabellas sag – samt et brev hvori man beklagede at det havde taget så lang tid at frembringe den.

Jeg er færdig med aktindsigten hos kommunen, og hvis i husker min video om den, var den på 532 sider – og ellers er der et link nederst i denne blog.

Og bare rolig, min fornemmelse i nedenstående video holdte stik, så der kommer snart en video med, hvad jeg fandt gemt iblandt de mange sider.

Tilbage til statsforvaltningens aktindsigt.

De mange sider fra statsforvaltningen er trykt på for- og bagside, og da de ikke er angivet med sideantal, ved jeg reelt ikke på nuværende tidspunkt, hvor mange der er tale om.

Så istedet vejede jeg sagen.

Den vejede 3,4kg.

Til sammenligning vejede jeg efterfølgende denne bog:

“Harry Potter – Fønixordenen”

Den er på 923 sider, og vejede lige under halvdelen.

 

 

Da sagen forsat behandles i statsforvaltningen, er den ikke dækket af fri proces, hvorfor en juridisk gennemgang af sagen, skal afholdes af undertegnede selv.

Dette er naturligvis ikke en mulighed.

Så istedet gør jeg – som jeg gjorde med min første aktindsigt og derpå følgende succesfulde klage over den særdeles uetiske og mangelfulde sagsbehandling indeholdende brud på forvaltningsloven – og som jeg ligeledes gjorde ved aktindsigt nr 2 – jf nedenstående video – jeg gennemgår ganske enkelt akterne selv.

Nu må vi se, hvad der dukker op her.

 

Aktindsigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.