Den sidste Jobsamtale

Om underviser

Jeg er en ambitiøs og motiverende leder, der har skabt resultater og sammenhæng til gavn for borgerne. Jeg har stået i spidsen for at udviklingen af komplekse frivilligorganisationer under svære vilkår – herudover konceptudvikling og Implementeringen af et nationalt digitalt rådgivningscenter med rådgivningskompetence inden for 14 områder af socialt udsathed.Jeg har erfaring med projektledelse / organisationsudvikling / forskning / forandringsledelse / tværorganisatorisk samarbejde / tværpolitisk forankring af projekter / kommunikation / driftsledelse samt økonomistyring.

Du vil lære

Du får korrigeret et evt. uhensigtsmæssigt og begrænsende narrativ omkring egne evner og kompetencer.

Indføring i at kommunikere / tale med styrke og tydelighed.
Afklaring af egne styrker og svagheder samt hvordan disse italesættes samt anvendes
Forståelse for psykologiske aspekter ved længere tids ledighed.
Håndtering af en “afvisning” samt forståelse af, at du ikke er ”forkert”, blot fordi du ikke var den ”rigtige” til stillingen.

Motivation og inspiration til at “blive siddende i sadlen”
Indføring i arbejdsgivers perspektiv samt hvad denne søger, udover det i annoncen anførte.

Krav

Halvdelen af opgaven er at møde op – Det eneste krav for dig som kursist er ønsket om at få input til de sidste 10 procent, der får dig igennem nåleøjet.

Introduktion

”Udvikl dit eget unikke “foredrag / narrativ / approach” og styrk din fortælling om dig selv, samt din evne til at tale og kommunikere effektivt og autentisk til en jobsamtale.”

Du vil lære

”Kurset giver dig værktøjerne til med selvsikkerhed og motivation, at træde ind til jobsamtalen velvidende om egne styrker og begrænsninger…. Klart, tydeligt og overbevisende at kunne kommunikere hvorfor netop du er den rigtige mand til jobbet.”

Du vil være i stand til

Hvis du snakker i blinde – taler du for døve ører – gå til samtalem med et fokus.

Vejledning

Evaluering af dagen, samt opfølgning på, hvor mange der er kommet i arbejde 2 måneder efter med en fælles mail og Zoom møde på effekt.

SHARE THIS:

INFORMATION

Kursus kategori

Kommunikation

E-mail

mccandersen@enprocenternok.dk

Telefonnummer

0045 31 73 16 66

PRIS

Pris pr. person: 8000 dkk

Skriv en kommentar om kurset her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22