“Bilbomber, bankrøverier og barndomstraumer: Sådan var mine 12 år i rockermiljøet”

Så er artiklen og den tilhørende video færdig og udgivet på VICE.com

Det har været et spændende forløb at arbejde sammen med Clara Søgaard Krohn, journalist fra ungdomsmagasinet VICE ifbm artiklen og den tilhørende lille video.

Vi rummer alle en permanent omend dynamisk oplevelse af, hvordan vi bærer os selv, ligesom vi har en oplevelse af, hvordan andre afkoder og tolker vores udtryk, handlinger osv.

Det er altid interessant, at læse / se andres samlede perception af en selv – som f.eks Clara’s indtryk af mig i denne konkrete artikel – hvad hun har fundet spændende eller anderledes ved vores møde, og ved mig som person.

Et fact for you all:

Den lilla brystklud, som Clara har lagt mærke til i lommen på min blazer, det er den klud jeg fik af Isabella i fars dags gave, og som samtidig er den seneste gave hun gav mig, inden jeg mistede kontakten til hende. En historie som Clara naturligvis ikke kunne kende, men som jeg heller ikke havde lyst til at dele på daværende tidspunkt

Hvis man gennemgår artikler, interviews, filmklip, reklamer eller billeder med mig – vil man finde den brystklud på hvert eneste – enten i min hånd eller siddende i min blazer – ganske som på dette billede.

Jeg har den altid på mig.

Her er et direkte link til den færdige artikel – og nederst den tilhørende video på 2 min.

https://www.vice.com/da/article/3k54jk/eks-bandidos-praesident-til-unge-bande-rockermedlemmer-begaa-ikke-den-samme-fejl-som-mig

Da jeg fandt en bombe under min bil

Det fik konsekvenser, da Martin forlod rockermiljøet, og en dag fandt han et halvt kilo plastisk sprængstof under sin bil. Læs mere: http://bit.ly/2EN4liV

Slået op af VICE Danmark i Tirsdag den 16. januar 2018

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.