“Det tog mig 386 dage at nå hertil – og nu er der kun 10 minutter tilbage – så går turen endelig hjem”

Det kan lade sig gøre - don’t ever give up - uanset hvor umuligt det ser ud.

(Opslaget er lavet den 8 maj 2018)

Jeg lavede denne video i torsdags i sidste uge, 10 min før jeg gik ind i børnehaven og for første gang i mere end 1 år, hentede Bella med hjem.

Det tog mig efterfølgende lidt tid at bearbejde og placere oplevelsen følelsesmæssigt, hvorfor jeg først deler denne video nu.

Samværet gik helt igennem fantastisk – og tiden fløj afsted.

Det var som om, hun aldrig havde været væk fra lejligheden, og vi aldrig havde været adskilt fra hinanden ❤️

Vi kom ind ad døren derhjemme, og hun gik direkte – som i direkte – ind på sit værelse imens hun sagde: “her er mit legetøj”, åbnede den store kiste og begyndte så at finde sit legetøj frem…

Alt skulle frem og leges med.

Det var fantastisk at se, hvordan hun på sin egen måde, i sit smukke lille sind foretog en rejse tilbage i tiden via sine minder, undervejs som hun fandt det forskellige legetøj frem, undersøgte og legede med det.

Hun kunne huske hvor alt var placeret i lejligheden, selv de forskellige ting i køkkenskufferne – hvilket jeg fandt ret imponerende efter så lang tid, specielt da undertegnede til tider selv glemmer det ?

Selvom alt omkring os havde ændret sig i den mellemliggende periode – var alt imellem os, som det plejede at være.

Bella havde fået så langt og fint hår – som jeg partout sku flette – hvilket hun så til gengæld kvitterede ved at drille mig lystigt med, da jeg havde lidt svært ved det, da jeg jo som bekendt er ude af træning ?

Det tog mig præcis 286 dage, fra da jeg mistede kontakten med Bella, til jeg kunne opfylde mit løfte til hende, og få hende hjem igen, hvor hendes værelse og altan ventede hende, præcis som det blev forladt.

I næste uge møder jeg for første gang min yngste datter Ileanna – som er ca 10 mdr. gammel.

Hvadså nu ?

Efter 13 mdr med 100 % tunnelsyn på sagen, er det tid til at samle en tilværelse igen.

Det har taget hårdt på mine firmaer, at jeg har været fraværende i så lang tid – ligesom det har slidt på mine relationer, at jeg har været utilgængelig, trods mange vedvarende og insisterende invitationer til forskellige sociale aktiviteter fra et fantastisk netværk, men som stort set alle blev kvitteret med et:

“Jeg ville rigtig gerne, men jeg kan desværre ikke, jeg skal lige igennem den her sag først”

Det er jeg nu.

Et nyt kapitel, med en anderledes rolle som far, kan nu efter en lang og sej kamp påbegyndes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.