Martin i Deadline på Dr2

Udklip af den nye dokumentar omkring exitprogrammet debateres i Deadline på DR2

I aftenens udsendelse på DR2, har vi givet deadline adgang til nogle små klip fra den dokumentarfilm, som jeg de sidste 8 mdr har arbejdet på sammen med LabelFilm production, og som handler om exitprogrammet i DK – og hvordan jeg oplever, at der er plads til forbedring af dette.

Jeg samler i dokumentaren min egen erfaring fra min tid i programmet, erfaringen fra mit forskningsmæssige arbejde med programmet efterfølgnede, samt de erfaringer jeg som praktikker inden for feltet, har gjort mig i mit arbejde med exit.

Jo mere komplekse problemstillinger vi arbejder med – des bedre skal vi som aktører være, til at kommunikere på kryds og tværs, vidensdele samt lære af hinandens perspektiver og erfaringer.

I studiet havde Deadline inviteret hhv Poul Kellberg og Rhassan Muhareb til at bibringe deres perspektiver jf deres egne erfarringer på nogle af de tematikker, som jeg i dokumentaren rejser opmærksomhed omkring – hvilket som forventet viste sig at være værdifuldt for mig.

13:50 min inde i udsendelsen og frem til slut.

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-9/deadline-2018-11-25#!/23:53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.