“Martin – pas nu på”

“jeg savner papa" - nu med lyd og undertekst

“Martin, pas nu på ikke at gøre systemet (kommunen og statsforvaltningen) for sure på dig, det er altså dem, som i sidste ende forestår observationerne og skriver rapporten, og de vil bestemt ikke bryde sig om det her”

Det forstår jeg godt, og bedre end nogen anden, så ved jeg, hvad der står på spil her.

Det er undertegnede som på snart 11. måned har kæmpet en umenneskelig kamp, for at sikre en kontakt til mine små piger, samt deres ret til at have en far i deres liv – og i den proces ligge mig ud med de to største myndigheder i Danmark.

Siden min første video:

“En fars kamp imod systemet”

er der blevet startet to nye sager op på mig – begge på baggrund af “anonyme underretninger”

Hvis man virkelig tror, at den slags ubehagelig – og uetiske – tiltag imod min person, får mig til at bakke af ift kampen for mine døtre, så tager man virkelig fejl.

Der er noget galt, når man som borger og forælder, skal være bange for at risikere at irritere / provokere “systemet”, da man potentielt kan blive stigmatiseret og placeret i “kværulantkassen” hos kommunen eller “blacklisten” hos statsforvaltningen.

Hvilken elendig far ville jeg ikke være, hvis jeg opgav kampen for pigerne, efter kun 11 måneder? Jeg ville aldrig kunne se mig selv i øjnene, og jeg ville slet ikke kunne møde deres på et senere tidspunkt, hvis jeg opgav kampen, blot fordi den forekom umulig og imod alle odds.

Når jeg siger:

“En procent er nok – til at skabe hundrede procent forandring”

så mener jeg det.

Da jeg krammede Bella farvel til mit sidste overvågede samvær i statsforvaltningen – foran den børnesagkyndige og Isabellas mormor – var disse som bekendt hendes afskedsord til mig.

Jeg hører hele tiden lyden af hendes lille stemme.

Kommentarer

Det så dejligt at se du kæmper din kamp også selvom du risikerer at myndighederne bliver sure.
Det her bopælsmonopol stopper ikke hvis ikke der bliver sagt fra.
Jeg kæmper selv en kamp hvor moderen flytter rundt, og slæber vores barn rundt til nye skoler for ikke at miste sit børne bidrag og børne familie ydelse.
Jeg håber inderligt at der på sigt bliver set på barnet og ikke bopælsforælderen, og dennes økonomi.

Det er helt rigtigt at man skal passe på – men hvad er det man skal passe på? Man skal lige præcis passe på ikke at lade sig kue af systemet – det er dét man skal passe på, så hold fast i din stil!

Men man kan da helt sikkert græde mange tårer indvendigt over de hovedrystende uretfærdigheder man møder, men den eneste måde at have et håb om at holde op med at græde indvendigt er at kæmpe for at få sandheden frem.

“you never know how strong you are until being strong is your only choice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.