img-us
  • asc

    Foredragsholder Joseph Berg Bolding

  • asc

    Emne Skab et liv fyldt med glæde og lykke

  • asc

    pris 7000.-

Baggrund/Historie

 

Allerede i en alder af 6 måneder blev Joseph afleveret på et børnehjem, da hans mor ikke magtede at tage sig af ham, på grund af en fødselsdepression. Hun endte med at tage sit eget liv da han var 1 år og Joseph voksede derefter op hos sin far der var alkoholiker.

Efter en barndom præget af både fysisk og psykisk vold fra sin far, blev det for meget for Joseph og han stak af hjemmefra som 13-årig og kom igen på børnehjem.

På børnehjemmet lærte han alle de ting man helst ikke skal lære i livet. Lige fra at stjæle i både butikker og i private hjem, til at eksperimenter med stoffer, lightergas og alkohol.

Efter at være blevet fanget i kriminalitet flere gange vidste han, at det var på tide at komme væk fra børnehjemmet og det miljø, hvis ikke det skulle ende med at blive fatalt.

Udadtil var Joseph en glad dreng men indeni var alt kaos af tanker, både om at overleve og samtidig massive tanker om selvmord. Hans redning var, at han kom i familiepleje hos en frikirke kristen familie, som han først var noget usikker på at flytte ind hos, da det at være kristen aldrig havde sagt ham noget. Familien blev dog redningen for ham, for han kæmpede fortsat med massive selvmordstanker, selv om det udadtil virkede som alt var okay. Familien var fantastisk på alle måder og blev ved med at elske Joseph på trods af at han gjorde alt for at ødelægge forholdet mellem dem.

Som 17 årig gik et forhold over til en kæreste og livet blev endnu sværere for Joseph. Det var nok også det som gjorde, at han blev nysgerrig efter at vide mere om det kristne og den måde de levede deres liv som kristen på.

Joseph fandt frelse i det kristne budskab og begyndte at komme i samme frikirke som plejefamilien. Der åbnede sig en helt ny verden, som førte til dyb radikalisering indenfor den kristne tro. Det kunne ikke blive ekstremt nok og hele verden skulle ”frelses”. Joseph arbejdede som ungdomspræst, rejste til mange lande for at prædike det glade budskab, flere gange med livet som indsats, startede kirke og blev til sidst en del af missionsorganisationen Evangelist i Gørløse på Nordsjælland. Det startede egentlig godt, men udviklede sig til at blive meget topstyret og sekterisk. Det hele endte pludselig da det kom frem at flere mennesker var blevet fysisk, psykisk og seksuelt misbrugt af andre fra ledelsen. Da knækkede filmen for Joseph og hans kone der var en del af ledelsen. Det endte med stress/depression, der udviklede sig til en troskrise og derefter en livskrise for Joseph, der under alt dette også blev skilt.

På trods af flere livskriser og meget modstand i livet er Joseph en meget glad og lykkelig mand, der lever for at hjælpe andre med at finde ind til det fantastiske liv som LIVET kan være. Han er i dag certificeret NLP Coach og Hypno Terapaut, som han bruger til at hjælpe mennesker til at få det de gerne vil i livet. Derudover er han blevet gift igen, med sit livs kærlighed og tilsammen har de 6 børn.

 

Beskrivelse & Udbytte af foredag

 

Skab et liv fyldt med glæde og lykke er ikke kun et foredrag, men giver også enkle og kraftfulde redskaber og teknikker til at ændre dit liv. Foredraget kan sammensættes på flere måder og med følgende emner:

Find kilden til glæde og lykke
Hvordan du finder meningen med dit liv
Tag kontrollen over dit liv og dine følelser
Hvor kommer dine overbevisninger fra og hvordan kan du ændre dem
Dit fantastiske sind og hvordan du lære at bruge det til at få de resultater du vil i livet
Hvordan du forebygger stress og depression eller kommer ud af det.
Hvordan du ændrer din sindstilstand på kort tid.
Teknikker og redskaber der kan tages i brug med det samme

Foredraget er en kombination af Josephs egen livshistorie og de redskaber han selv bruger dagligt, både i sit eget liv og til at hjælpe mennesker. Det er fyldt med spænding og humor og på ingen måde bare teoretisk undervisning, men praktiske redskaber der kan tages i brug med det samme og skabe mærkbare forandringer.

Dette kan både laves som foredrag, workshop eller hel kursus dag for børn, unge og voksne. Det kan laves til både private, skoler, uddannelsessteder, institutioner og virksomheder. Alle vil gå der fra med ny viden og praktiske redskaber til at skabe et liv fyldt med glæde og lykke, samt udnytte det potentiale og de fantastiske evner vi har som menneske.  

Der er også mulighed for at tilkøbe session med gruppe hypnoterapi og/eller meditation der begge er fantastiske redskaber til at ændre ens liv og få bugt med de ting man kæmper med i livet.

 


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Sabrina Vitting-Seerup

Trine Kruse Lykkegaard

Thomas Dybro

Hanne Skov Hansen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22