img-us
  • asc

    Foredragsholder Hatem Karim Abed Gharati

  • asc

    Emne Du former dit selvbillede fra barnsben, ud fra de handlinger du ikke selv er skyld i.

  • asc

    pris 5000.-

Hvem er du?
Mit navn er Hatem Karim, jeg er 26 år gammel og studerer jura på kandidaten i Odense. Til dagligt læser, skriver jeg, hvilket giver mig en afkobling fra et stresset sind, påført fra barnsben. Derudover træner jeg i fitness.

Hvad er din historie?
Min historie tager udgangspunkt i min meget kaotiske barndom (og liv som helhed).
Jeg blev tvangsfjernet fra mine forældre, året efter jeg ankom til Danmark. Jeg og mine tre søskende som er irakere, blev udsat for mishandling, herunder vold, brændemærker og andre former for overgreb i det år vi boede med vores biologiske forældre i Danmark, indtil vi blev tvangsfjernet i år 2000.
Som institutionsbarn, flyttet mellem 4 forskellige døgninstitutioner/opholdssteder, inklusiv et krisecenter med skudsikre vinduer, har jeg en erfaret ulyksaligheder og oplevelser som de fleste ikke tør forestille sig.
Emnerne omhandler b.la., stofmisbrug, kriminalitet, hungersnød, psykisk undertrykkelse, knivoverfald og psykiske traumer.

Hvem er dit foredrag rettet imod?
Den primære målgruppe er mennesker som mangler motivation, perspektiver på hvilke muligheder det enkelte menneske har i dagens Danmark.
Psykisk syge og fagpersoner, evt,. studerende.

Hvad handler dit foredrag om?
Mit foredrag vil tage udgangspunkt i min kaotiske fortid/barndom, som starter tilbage i 1999 hvor jeg ankommer til Danmark som 3-årig med mine Irakiske forældre, fra krig. Jeg bliver i 2000 tvangsfjernet til en sikret institution på Fanø og oplever kort tid efter, alvorlige indprentede omstændigheder som ingen børn bør udsættes for. Jeg bliver efterfølgende som 12-årig fjernet til en ny institution hvilket sker 4 gange i mit liv, indtil jeg ender i kriminalitet og livsfarlige euforiserende stoffer, som indtages på daglig basis. Jeg ender på psykiatrisk afdeling og oplever år med enorme psykiske problemer og kraftig medicin, alt imens jeg kæmper mig gennem uddannelsessystemet, med en fodlænke af social arv.

I dag er jeg halvandet år fra at været uddannet jurist og dermed advokatfuldmægtig. Mit foredrag handler om mit liv, hvor jeg blev nægtet føde på en institution, nedværdiget og undertrykt af pædagoger, som ganske spæd sammenlagt med en enorm fremmedgørelse. Mit foredrag indeholder mange psykologiske elementer, som kan give værktøjer og brugbare redskaber, som jeg selv brugte for at stå hvor jeg står i dag. Foredraget handler om mine oplevelser som de fleste ville gispe over at få fortalt, men også om hvordan man bygger sig selv op mentalt, fra ingenting til alting.

Hvad får dit publikum med hjem?
Refleksion og referenceramme-ændringer, i forhold til hvor mange mennesker, der ville give deres højre arm for, at opnå noget som de fleste mennesker tager for givet. Værktøjer til, at vende usunde vaner ved små dagligdags-ændringer.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Cassian Karlsen

Joseph Berg Bolding

Anna Maria Kølner-Augustson

Hasib Nasiri


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22