img-us
  • asc

    Foredragsholder Sebastian Gaardsøe

  • asc

    Emne Min historie / Sådan bygger du en succesfuld webshop step by step

  • asc

    pris 14500.-

Hvilke foredrag kan du booke?

1. Min historie

2. Sådan bygger du en succesfuld webshop step by step

Hvem er du?

Jeg vil beskrive mig selv som assertiv, og i tage fuld ansvarlighed for mit eget liv og hvordan det udvikler sig i positiv som negative retninger, hvilket også er en af mine kerneværdier. Tag ansvar for dit liv.

Hvad er din historie?

Historien om storhed og fald og den indre kamp for at ville gøre det rigtige. Mentaliteten om uanset hvor slemt det ser ud, så er det ikke en mulighed at give op og at dét altid vil belønne sig ikke at give op.

Hvem er dit foredrag rettet imod?

Studerende, unge som kan præges til at tage den rigtige vej fra starten, folk som ønsker at starte egen virksomhed (specielt webshops)

Hvad handler dit foredrag om?

1. Handler om min historie både personligt og professionelt. En historie om storhed, fald, genoprejsning.

2. Step by step guide til ikke at lykkes med en webshop og alle guldkorn, som jeg ville ønske jeg havde, da jeg startede.

Hvad får dit publikum med hjem?

1. At det betaler sig at gå den lange vej. At uanset hvor sort det kan se ud, så er der en vej. Vigtigheden at netværk. Vigtigheden af aldrig og give op og få nye perspektiver på livet.
2. Den ultimative guide til at lykkes som webshop og kunne blive sin egen chef.

Pris for foredrag

1. Min historie: 14.500 kr.

2. Sådan bygger du en succesfuld webshop step by step: 24.500 kr.


SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Thomas Sjørup

Patrick Pál Simiglai

Kicki Hyllen Mikkelsen

Mikkel Nielsen


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22